Nafta Eurooil a ONO
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Napřed si to spočítej a pak pišstevocz píše:trochu nechapem naco chces ist do lacnejsiej nafty aby si usetril, ked potom do toho chces naliat VIF a cena je potom mozno vysia ako tej povodnej.

Jasně, to dobře vím. Jen sem si dělal prdel že co si vyrobíš sám je kvalitnější než když to koupíš. Ona to vlastně prča není, ale bohužel smutnej fakt. Co udělá nafta kterou tankuju na vodě, už sem Ti tu jednou ukazovalslovacek.milos píše:a v ten moment ti dojde že kdo tu píše o kvalitní naftě je vlastně snílek

Člověk se pořád učí.
Mám stejné zkušenosti, ale trochu za jiných podmínek.Také tankuji na ONU a jelikož mám pořád půl nádrže a málo jezdím, tak se mi loni stalo, že jsem nestačil vyjet letní naftu , auto stálo venku/ T4 TD/ takže když to nechtělo chytit , bylo mi to jasné..Ale to co bylo na ssacícm koši jsem za celý život neviděl, byl zavoskovaný /včetně filtru/ tak, že jsem tomu nechtěl věřit a to jsem zažil zamrzlých dieselů už dost, dokonce i na červenou topnou naftu to bylo lepší..Stačilo dát auto do rána do teplé garáže a ráno se mohlo odjet......, /dodnes ten filtr mám a je zasraný pořád stejně/ A přitom už byla obleva, žádný mráz..Tohle nebyl jen "vosk" ale nějaké přespolní sračky z Babišova království a přitom tankuji pouze rádoby normální naftu...Už tam zase liji benzin a dávám aditiv, pro jistotu..Chudáci moderní motory, které na tohle jezdí a ty co často stojí v garáži jsou v "ohrožení života"..81 píše:Co tedy mohlo způsobit to zalepení síta trychtýře. Kanystr byl čistý, tam bych chybu nehledal.

nepropadat panice...
Mozna k vuli tomu,ze pokud si tam das aditivum sam,mas jistotu,ze tam opravdu je a v dostatecnem mnozstvi..stevocz píše:trochu nechapem naco chces ist do lacnejsiej nafty aby si usetril, ked potom do toho chces naliat VIF a cena je potom mozno vysia ako tej povodnej.

VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
-
- Aktivista
jasně mám z toho taky prdel zda to vyrobím kvalitnějc to nevím ale okem tu čirost vidím a leta to jezdí,šulda píše: Jasně, to dobře vím. Jen sem si dělal prdel že co si vyrobíš sám je kvalitnější než když to koupíš. Ona to vlastně prča není, ale bohužel smutnej fakt. Co udělá nafta kterou tankuju na vodě, už sem Ti tu jednou ukazoval
-
- Aktivista
skúste si niekto nabrať vzorky nafty z určitých púmp, dať do mraziaku na -15-20 °C cca na dva tri dni a potom sa na to pozrite čo sa stane s naftou, po tomto teste čo som videl na jednom offroad sk fore už netankujem naftu na shell teda ani som nikdy netankoval . najlepšie bola nafta z omw a slovnaft , shell total mlieko hustá sračka ktorá sa usadila na spodku a zasrala celý filter všetko to už bola zimná nafta .robil tam aj test s použitím VUF zimného ten tomu troška dopomohol netvoril sa tam až taký kal .čiže rozdiel medzi pumpu a pumpu tam je
BMW 330 ix
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:Poznám chalana čo to robil a zavesil to na net býva 10km odomňa je to na www.4x4club.sk niekde myslímrudy5 píše:
a ty jsi ten test dělal nebo jen kecáš
BMW 330 ix
Ano, přesně, tohle mi říkal expert přes diesely už dávno a povídá, ať si všichni ti chytráci co koumají o naftě dají vzorky do lednice a pak soudí...rudy5 píše:skúste si niekto nabrať vzorky nafty z určitých púmp, dať do mraziaku na -15-20 °C cca na dva tri dni a potom sa na to pozrite čo sa stane s naftou, po tomto teste čo som videl na jednom offroad sk fore už netankujem naftu na shell teda ani som nikdy netankoval . najlepšie bola nafta z omw a slovnaft , shell total mlieko hustá sračka ktorá sa usadila na spodku a zasrala celý filter všetko to už bola zimná nafta .robil tam aj test s použitím VUF zimného ten tomu troška dopomohol netvoril sa tam až taký kal .čiže rozdiel medzi pumpu a pumpu tam je

nepropadat panice...