Je tohle normální?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Galoš
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Je tohle normální?

Příspěvek od Galoš »

Cca půl roku stará Benzina. Obrázek
Obrázek
Vw SHARAN 1.9 tdi PD 96kw ASZ
Ford Galaxy. 1.9 tdi PD 96kw ASZ
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Asi jo. Podle mého názoru a zkušenosti jsou to blbý tankovací pistole. Blbě rozložená hmotnost a těžiště. Když s tím nepočítáš tak jak to vytáhneš z nádrže tak se to zvrtne v ruce a zbytky nafty blejou po pistoli.
A i když o tom víš, je pistole věčně od nafty po ostatních zákaznících.
U Benziny s těmito novými stojany tankuju pouze s rukavicemi, protože jinak smrdíš jako naftový šejk.
Tohle se soudruhům od Benziny opravdu moc nepovedlo.
Oc1 81kw. Už není mezi námi.
Oc2 BKD ve výslužbě.
Passat 140/160kw od DP.
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Neviem preco.si to dal do tejto sekcie
BMW 330 ix
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Proč né ? Jsou tu i dotazy na benzínový auta, tohle aspoň s naftou souvisí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Pretoze to je tema.kde.sa.riesia problemy naftovych aut a.nie ako.vyzera pumpa po pol roku to mohol.dat do.diskusie mimo misu
BMW 330 ix
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Tohle tady přeci nikdo neřeší. Sere se sem bez rozmyslu všechno. Chudáci Ti, co tu chtějí něco hledat (noteeth) btw a název je taky skvělej (LOL) Z druhý strany mají Ti, co sem chodí denně, všechno pěkně po ruce :D
Člověk se pořád učí.
Galoš
Přispěvovatel

Příspěvek od Galoš »

furt lepší tohle tady než naspamovaný celý stránky blbostma.. Tam to řešte . prostě mi přišlo divný že by ta nafta byla tak agresivní, co to potom dělá s autem?
Vw SHARAN 1.9 tdi PD 96kw ASZ
Ford Galaxy. 1.9 tdi PD 96kw ASZ
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Neřeš to, jsi v diesel kolonce, a poukázal jsi na to, jak je nafta agresívní a nejen nafta..Součástky okolo nafty v motoru jsou k tomu uzpůsobeny , bohužel asi pistole u pumpy z minulého století jsou-byly určeny na jiný typ nafty..Ona řepka je pěkná svině, např. koupíš krmení pro andulky, kde je řepka a oni jí všechnu vyháží, zatímco kanáři ji slupnou...Ale důležitější informace je, že vrabci, kteří se u nás vždy přiživují , tak když jim žena zbrusu čerstvé "kvalitní krmení" s řepkou nasypala, tak oni snědli to okolo a řepku nechali../proč asi?/.Pokud to půjde takhle dál, tak Babiš zkrachuje....Ale není sám, pokud jednou pes okusí domácí vejce, to kupované ani nevezme do huby a když ano, tak tu sračku vyplivne, /proč asi/? Takže ta nafta je pěkný svinec, protože můj již zesnulý spolupracovník , který za války dělal v ESSENU děla pro Wehrmacht, tak používal při své léčbě naftu, kterou když jej bolelo v krku, KLOKTAL..Naučil se to od navrátilců z východní fronty, kteří se tím léčili v tehdejších děsných podmínkách obrovských mrazů a letního oblečení.../není to vtip/Nynější nafta by je patrně vyléčila navždy..... :)
nepropadat panice...
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Na tom něco je jericho, tuhle ke mě na dílnu přešel ukrajinec tady z vesnice, jestli nemám vazelínu, já jako na co?? Kamarád prej má lupénku a že když se na noc celej namaže vazelínou tak má zase klid, metoda zvláštní, ale prej je kluk už o.k. :?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jsou to mnohdy zajímavé zvyky, hlavně u lidí, kteří mají "k doktorovi daleko"..A co je nejzajímavější, že mají skvělou genetickou výbavu, která to vše ustojí..Tenhle pán, co jsem o něm psal, ještě v 60 letech přezul gumy na T 148 /10 ks/ dřív, než mladí kousci , kteří po pár gumách byli v koncích..Marodil jen v případě úrazu, např. vylítlo péro z disku a vyrazilo mu zuby a rozbilo dásně. Doktor říkal, že je zvláštní jak se ten člověk skvěle hojí..Nebo propadl podlážkami na lešení , přerazil si několikrát nohy a když jsem ho po pár týdnech viděl na pivu a ptal se co se děje a jak to vypadá, tak povídá, jo dobrý, ale nemůžu si dát víc než 5 piv, a kořalku vůbec, jinak řvu bolestí, jak mě ty srůsty začnou bolet..Asi jak se mi roztáhnou cévy nebo co...Člověk si vedle něho připadal jako chcípák, takže ta nafta asi pro něho byla sranda... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“