"nesytí"

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kodls
Nováček
Odpovědi: 0

"nesytí"

Příspěvek od kodls »

Zdravím, po konzultaci s mýma 2 mechanikama a autorizovaným servisem se obracím k Vám, neboť oni neví co

Mám octavii 1.9tdi AHF a problém je v nastartování studeného motoru, pokaždé když nastartuju, tak start nic moc (tak 3 až 4vteřiny) a nemá v prvotní fázi zvýšené otáčky, ale ihned minimální, t.j. 750. Takže radši v prvotních cca 4 minutách tomu pomáhám plynem aspoň na těch 1000, protože soucítím s hydroštelama :D . Čidlo teploty měněno 2 týdny zpátky, originál škoda.

https://youtu.be/sFcB0OpdsrY

zde přikládám video ze startu při cca 4-5 stupních - zdlouhavý start a hned nízké otáčky :? (Naftu kupuju aditivovanou + aditivuju zimním)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

musíš na vag zadáš login 12233, pak přizpůsobení v kanále 01 zvedneš startovací dávku v dalším anále zvedenš volnoběžné otíčky na 950 a v dalčím anále dáš max hodnotu a tím zavřeš egr

pak budeš spokojený
;)
kodls
Nováček

Příspěvek od kodls »

slovacek.milos píše:musíš na vag zadáš login 12233, pak přizpůsobení v kanále 01 zvedneš startovací dávku v dalším anále zvedenš volnoběžné otíčky na 950 a v dalčím anále dáš max hodnotu a tím zavřeš egr

pak budeš spokojený
;)
Tak jsem dneska s tím byl u mechanika a na jednotce to ukázalo otáčky 903 - což je standart, ale budíky pořád ukazujou 750, takže komu věřit? asi vagu co?
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Test akčních členů přístrojovky a podívat se o kolik máš přesazenou rafičku ;)
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

taky bych přesadil rafiku, si najdi na netu koktávka oprava padajících ručiček

https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... ddjuZftXi7

máš tam fotky jak ručičku přesadit
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Jupí, více práce!!! Přesně tento 100x kopírovaný a propagovaný návod miluji. Jak se mi dostane pod ruku k opravě takto "opravený" panel, vždy pookřeji. Opravuji bez záruky na výslovné přání majitele a s příplatkem!

Ale rafiky podle něj stáhneš. Než se do toho pustíš, nejprve proveď test akčních členů a až potom uvažuj nad dalším postupem. Klidně může být problém jinde.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“