Jojo, jsem to já, nešťastník s BRD, ale nechtěl jsem tu naříkat

teď už to musím dotáhnout do konce, když jsem do toho tolik nasypal.
Bez soudního znalce a soudního sporu se stejně nedomůžu žádné záruky. Ale je fakt, že se těžko auto opravuje, když to zatím vypadá, že už dvě firmy něco zkonili. Pak člověk hledá, co dalšího je tam špatně a mezitím je špatně to, co už mělo být v pořádku.
No ale zpět k tématu - takže se to dá zjistit tou diagnostikou? No v prvním servisu mi rozebrali půl motoru-viz to téma co postoval Rayx- a pak nějak přiznali, že se jim jejich diagnostika nepřipojí, takže to celé dělali bez ní. Mimochodem to z nich vypadlo, protože byl odpárovaný centrál po odpojení baterky - mysleli si, že na to potřebují diag, tak museli s pravdou ven, že se jim ta jejich nepřipojí.
No ale pak to bylo v dieselpoweru a tam bych čekal profesionální výkon. Nechci je hanit, zatím stále věřím, že to je dobrá firma, ale co jsem jako zákazník viděl při "Celkové diagnostice vozu": týpek s batůžkem skočil do auta a na hodinu odjel trápit auto po městě dokud z jednotky nevypadla chybová hláška "nedosažen plnící tlak" a že prý je turbo špatně seřízené. Tak jsem ho k nim dal vyčistit, seřídit a zregulovat. Turbo se vrátilo a po namontování do auta chcalo olej na všechny strany. Tak jsem ho k nim dal reklamovat. Reklamace se vrátila s tím, že je turbo v pořádku. Tak další pokus a výsledek vám sem hodím video, jen ho musím nahrát na YT