Nová pojka klouže
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A Milošu néni to enom o spojkách. Borec donésl z netu napínák na o1 s tým tlumičem a na první pohled šméčko v krabici ina. Ani sem sa neobtěžoval to montovat. To mastil doma před barákem. Za měsíc chodil s dalším co sem viděl a kámoš mi říkal jak mne pomlůvali v hospodě že su nenažraný že když na tom nemám bakšiš tak sa mi nechce dělat.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
- Aktivista
[quote="Tomas6"]A Milošu néni to enom o spojkách. Borec donésl z netu napínák na o1 s tým tlumičem a na první pohled šméčko v krabici ina.
asi tři roky jsem měl kladku s tlumičem skf ta kladka na tom hrkala, šup do krabičky a vrátit,
zařad si do hlavy
problém treba hladat už v novom dieli,
dám lupu a bádám jestli ty díly maji ochrané prvky datumy, funkčnost pokud něco nesedí vrátám, a bakšiš to neřeš nejsme zedníci a nechodíme s taškou, furt musíš něco kupovat, nářadí, diag, přípravky, zvedák se vys, notes stojí ranec a kolik vydrží, oblečení topení,
asi tři roky jsem měl kladku s tlumičem skf ta kladka na tom hrkala, šup do krabičky a vrátit,
zařad si do hlavy
problém treba hladat už v novom dieli,
dám lupu a bádám jestli ty díly maji ochrané prvky datumy, funkčnost pokud něco nesedí vrátám, a bakšiš to neřeš nejsme zedníci a nechodíme s taškou, furt musíš něco kupovat, nářadí, diag, přípravky, zvedák se vys, notes stojí ranec a kolik vydrží, oblečení topení,
Já to neřeším. Je mi to jedno. Kupuju z ověřeného zdroje a vybírám si co objednám a namontuju. Dělám hlavne firemní auta a za spolehlivost svým způsobem zodpovídám. Hlavně tím způsobem že když se něco vysere někde pryč tak to nemusím řešit. Že to stojí víc nebo míň naštěstí moc řešit nemusím.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
co to je za spojku?? 255eur??fero píše:pred mesiacom novy zmontovany Sachs spolu s loziskom za 255 eur.takisto smykala na 5 pod plynom,teraz sa mi zda,ze si sadla,odjazdenych asi 500km vecsinou mesto
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
jen mi to prijde nejaky levný.......fero píše:zmontovany set :spojkova sada audi a3 1,6tdi 09-12 240.67eur s dph a spojkove lozisko passat 1.6d 9,50eur
modra krabica Sachs na zotrvacniku vyrazene Sachs,dvojhmota,

leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Re: Nová pojka klouže
Ahoj, dva roky zpátky jsem dával celou spojku Sachs (dvouhmota, lamela, přítlak, ložo), motor 81kW ASV, čip + "J" čerpadlo.Klouzala dobrých 500km, pak už bez problémů.Od výměny mám najeto cca 35 tisíc km a zvažuji opět výměnu, škube při rozjíždění a vrací se předchozí závada, chvění při plném plynu okolo 2000 ot.Tak zvažuji buď komplet LUK (ten tam byl z prvovýroby), nebo jednohmota, ale nevím jak se to s jednohmotou bude chovat, někdo píše hučení a vibrace, někdo píše bez problémů, tak si pak vyber.Red Devil píše:Ahoj všem, může klozat nová spojka? Motor BKD, kdyz se to ohreje na petku a sestku klouze, mechanik tvrdi, ze si sedne. Je to tak?
Nafta patří do TDi!
já se vám divím, že do rotaček cpete zpátky dvouhmoty......Toledak píše:Ahoj, dva roky zpátky jsem dával celou spojku Sachs (dvouhmota, lamela, přítlak, ložo), motor 81kW ASV, čip + "J" čerpadlo.Klouzala dobrých 500km, pak už bez problémů.Od výměny mám najeto cca 35 tisíc km a zvažuji opět výměnu, škube při rozjíždění a vrací se předchozí závada, chvění při plném plynu okolo 2000 ot.Tak zvažuji buď komplet LUK (ten tam byl z prvovýroby), nebo jednohmota, ale nevím jak se to s jednohmotou bude chovat, někdo píše hučení a vibrace, někdo píše bez problémů, tak si pak vyber.Red Devil píše:Ahoj všem, může klozat nová spojka? Motor BKD, kdyz se to ohreje na petku a sestku klouze, mechanik tvrdi, ze si sedne. Je to tak?

leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
I u rotacky je sakra znat v komfortu rozdil jednohmota vs. dvouhmota..
Co se tyce toho klouzani po vymene,tak nejakou tu spojku uz jsem taky vymenil a nikdy nic neprokluzovalo.Proste komplet nova spojka prokluzovat nema..
Co se tyce toho klouzani po vymene,tak nejakou tu spojku uz jsem taky vymenil a nikdy nic neprokluzovalo.Proste komplet nova spojka prokluzovat nema..
Naposledy upravil(a) NOVON dne 01 led 2018, 22:44, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
No a nelikvidujes si ji sam jizdnim stylem?Toledak píše:Ahoj, dva roky zpátky jsem dával celou spojku Sachs (dvouhmota, lamela, přítlak, ložo), motor 81kW ASV, čip + "J" čerpadlo.Klouzala dobrých 500km, pak už bez problémů.Od výměny mám najeto cca 35 tisíc km a zvažuji opět výměnu, škube při rozjíždění a vrací se předchozí závada, chvění při plném plynu okolo 2000 ot.Tak zvažuji buď komplet LUK (ten tam byl z prvovýroby), nebo jednohmota, ale nevím jak se to s jednohmotou bude chovat, někdo píše hučení a vibrace, někdo píše bez problémů, tak si pak vyber.Red Devil píše:Ahoj všem, může klozat nová spojka? Motor BKD, kdyz se to ohreje na petku a sestku klouze, mechanik tvrdi, ze si sedne. Je to tak?
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Odkedy toci diesel do 44000 otacok?Red Devil píše:Ja to mam zvedly asi o 22Kw a 30Nm
Alebo nemas vykon co pises alebo je viacej Nm....
U teba mozno preklep, ale ti, co nahanaju moment aby boli happy to aj tak nepochopia
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km