Cukání 1,9 tdi ATD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Cukání 1,9 tdi ATD
Dobrý den,
mám takový problém, nebo jej spíše očekávám. Na diagnostice jsem nebyl.
Ale včera jsem a po cca 7 km jízdy mě auto párkrát cuklo na semaforem jsem si pak všiml že trochu houply otáčky (ale fakt malicko). Poté zase celý cen ok. Tankuju jen na benzine. Auto je jinak v porádku, spotreba ok, jen tohle me trochu vystrasilo. Mam ocekavat nejake problemy se vstriky? Díky
EDIT jen jeste dodam, že auto cuka když se ohreje na tech 80-90 a dela to max km pak je zase klid...kdyz je studeny tak taky ok
mám takový problém, nebo jej spíše očekávám. Na diagnostice jsem nebyl.
Ale včera jsem a po cca 7 km jízdy mě auto párkrát cuklo na semaforem jsem si pak všiml že trochu houply otáčky (ale fakt malicko). Poté zase celý cen ok. Tankuju jen na benzine. Auto je jinak v porádku, spotreba ok, jen tohle me trochu vystrasilo. Mam ocekavat nejake problemy se vstriky? Díky
EDIT jen jeste dodam, že auto cuka když se ohreje na tech 80-90 a dela to max km pak je zase klid...kdyz je studeny tak taky ok
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Já si myslím, že snad kvůli roztažnosti, únavě materiálů, k tomu snad problematika elektro a je to na světě. Máká to v hlavě, v oleji při vysokých teplotách a když jsem viděl ty drobné kontakty... Já se na to ptal před časem. Auto cuklo jednou, pak týden nic, zas, pak dvakrát, pak se to zatřepalo, pak jsem si jak píšeš málem vymlátil zuby a ještě se mi rozsvítilo ESP. Napružil jsem a jezdím dál, podle znalejších může oprava vydržet, anebo nemusí a pak je to na nový svazek. Do dvou tisíc myslím?
Audi A4 Avant 1.9TDi, 97, AFN, EGR off
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004
Škoda Octavia Combi 4x4 Elegance 2004