rada ohledně čipu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
rada ohledně čipu
Zdarec chci si čipnout insignii 118kW a hledam někoho kdo by mi to čipnul okolí Brna /Mikulov/Břeclav předem díky za info =)
http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ta ... p/?#detail
((( www.Autochip.eu )))je to dobry nebo nějaka katastrofa ???
si prečítaj recenzie o nich ja by som im auto nedával..
http://forum.skodahome.cz/topic/115299- ... -autochip/
http://forum.skodahome.cz/topic/115299- ... -autochip/
O1 99', 1.9 TDI 66 kW AGR + Chip Profituning, EGR OFF, Eibach Pro Kit, 17" Spider
Mercedes 94' W202 C180 90Kw Sport
Kymco Dink 125 07', 150ccm Naraku Kit
Mercedes 94' W202 C180 90Kw Sport
Kymco Dink 125 07', 150ccm Naraku Kit
- marena tdi
- Aktivista
A nezda se ti to podezřelé za 3700 ? Radeji zaplatím 10 000 kc s tim ze to bylo na brzdě , dostanu k tomu graf pred a po úpravě . Bude tam korektní softwer který nebude mít nežádoucí vliv na DPF a nebudeš mít povypínané chybové hlášení atd...... Jak to nekdy byva u takových podobných " nalíváren ".
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
-
- Přispěvovatel
Jestli si chceš dojebat auto a vyhodit prachy zajeď k rádobi úpravcům za 3-6tis
Pokud chceš kvalitu a spolehlivost připlať a máš klid se spolehlivostí , tak TDifun zaplať
Já dal octu do Dieselpower a už 5 let spokojenost bez chyby , dával sem 8tis,
Kámoši dávali Toledo a Golfa jednomu co jim to udělal za 4 tis a mají problémy , turbo prefukovalo ,nemělo plynulý nárůst až na konec v golfu se turbo rozlítilo
Pak sami uznali že to není dát do DP a měli by klid
Pokud chceš kvalitu a spolehlivost připlať a máš klid se spolehlivostí , tak TDifun zaplať
Já dal octu do Dieselpower a už 5 let spokojenost bez chyby , dával sem 8tis,
Kámoši dávali Toledo a Golfa jednomu co jim to udělal za 4 tis a mají problémy , turbo prefukovalo ,nemělo plynulý nárůst až na konec v golfu se turbo rozlítilo
Pak sami uznali že to není dát do DP a měli by klid
TDIzero píše:http://www.autochip.eu/cz/chiptuning/ta ... p/?#detail
Bohužel jsem si tam nechal auto "nachipovat", , vždy na víkend sníží cenu na 3750. Pěkná chyba. Jelo to o něco víc, to jo, ale..spotřeba jako prase. Na reklamaci mě poslali do p....e, že to ostatním to funguje a mě ne, tak že je jako jasný, že to je mým autem,že mám asi špatný egr. Tak jsem jel do servisu- rozebrali, řekli že egr je v super stavu, že co jako chci, zplatil jsem a jsem zase lehčí. Až do návštěvy těchhle kouzelníků jsem neměl jediný problém a spotřeba byla super.
Teď až došetřím, tak musím jít jinam, kde mě to opraví. Proježděnejch a pro....ch peněz až až. Fkt mi z toho není do smíchu...
- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Ja mam 1,6 TDI CR robil mi to Zdenek TDi Fun a nelutujem ani jedno euro navyše a ani cenu ani cestu ..A to mam v Bratislave pod oknom kopec upravcov..Viem prečo som tam išiel a odvtedy 2 a pol roka 80 000km a žiadny problem auto ma 230 000km.Zdenek vie čo robí a inde by som už ani nešiel..Za mna TDI Fun alebo DP..Ja to hovorím každemu kto chce za lacno dať chipovať auto ,že ušetrene peniazeza chip našlahaš 10 nasobne do servisu a nakoniec to bud predaš alebo to dáš opravit niekomu kto vie aj čo robí a nemá to len ako biznis a hovno o tom vie !!A u DP alebo Funa sa Ti nikdy nestane že ťa pošle do pečka s nejakou chybou pokial bude oprávnena a bude suvisieť s chipom ale ver mi že tam nikdy nepojdeš lebo nikdy problem nebude s chipom od nich !!
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
stačí už len to,že "maju rovnake mapy ako x..."
a obaja si dovolia napisat,že "profesionalny"
videl som sw od autochip v 2.7bi! KATASTROFA
a obaja si dovolia napisat,že "profesionalny"
videl som sw od autochip v 2.7bi! KATASTROFA
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
- Fabia353ZZ
- Přispěvovatel
Mal som osobnu a velmi zlu skusenost MR.Cimbu Ale to bolo 9 rokov dozadu vtedy to každy ospevoval a aj do dnes a to su uplny lozri .Rok života a nervou a tolko penazi že som mohol mat na Fabii stage 3 a 200PS miesto toho som mal + 0 PS a stale to je zle hento je zle až ked som sa nasral a kupil som druhu riadacku a dal to chipnut jednemu chalanovi to auto strielalo okamžite s cimbu nic 0 . Po roku natahovania a investciic o auta cez 1500e nezmyselne za veci ktorym nic nebolo a už ku koncu vyhrážani sa sudom mi vratili 90% čo som im dal a gol na zaver prehodena riadacka nesedeli km a riadacku mi rozbehaval cez moj cinsky kabel lebo nemal ..Otras a to každy ospevuje..Amateri. Odvtedy už inde ako k Funovi nejdem a viem prečo a ten kto sa vtom pohybuje a vyzna sa vie prečo. Nie je chip ako chip a umenie len dvihnut limiteri a nic ine !! Obzvlasť pri autach s DPF kde nie je vidiet dym ale DPf si to odsere je každy chiper macher ked nie je vidiet dym a vysoke EGT = tesnenie pod hlavou ,Turbo K.O atd atd. A autochip je total brak .
Naposledy upravil(a) Fabia353ZZ dne 04 led 2018, 06:22, celkem upraveno 1 x.
Nemaji reklamace, protoze jejich zakaznici jsou neznalci jako ty, kterym to staci ,,nejak" nalejt, aby to jelo. Je videt, ze vubec nemas poneti o kvalitni uprave na miru.ladulel píše:Já jsem stím spokojenej. Ať si myslí kdo chce co chce. Podle mě je dát za nachipovani auta 10tis a výše nesmysl. Stejně to bude nalejvárna a jede každej podle stejnejch map! No zkrátka aby to byl chip na míru dle stavu auta, tak by si stím musel hrát třeba týden! A né v řádu 2 hodin, jako jsem to měl u bývalého auta od toho profika... Třeba konkrétně mám zjištěno, že firma autochip dělá do měsíce hodně aut a s takřka s 0 reklamaci. Na vlastní oči jsem viděl grafy, tržbu atd. Znám od nich člověka, který mě nemá důvod nic nalhávat. Negativní recenze na netu jsou více méně taky od rejpalů a konkurence. Nedá se na tohle spolehat...