Názor na Audi A4 B8 2.0 tdi

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

techi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od techi »

Kdyby 20 roků tak by to bylo ok
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono je to s názory dost těžké, např. názor na AUDI A4 Avant 2.0 TFSI v provedení na zemní plyn, která je podle mého názoru krásné auto, ale při testu bylo konstatováno, že je ve všech hlediscích perfektní, úžasné apod. ale ten vzhled...Je neobyčejně fádní, ta modrá barva je neskutečně nudná, jako montérky..Ta designérská neutralita jí prostě nesluší..Prostě ty TRENDY
preferují dnes dle mne nevkus... :(
nepropadat panice...
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

A tvoje fáro je určitě vkusné. Fádní ale audiny jsou jediný auta který jsou pěkný i po letech. Což se nedá říct MB kde bylo a je pěkný snad jen první CLS a BMW kde jsou pěkný až ty poslední. Jericho a znáš nějaký auto osobně nebo si o něm jen čteš a koukáš na fotky?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Biimbo píše:A tvoje fáro je určitě vkusné. Fádní ale audiny jsou jediný auta který jsou pěkný i po letech. Což se nedá říct MB kde bylo a je pěkný snad jen první CLS a BMW kde jsou pěkný až ty poslední. Jericho a znáš nějaký auto osobně nebo si o něm jen čteš a koukáš na fotky?
Patrně jsi mne nepochopil, protože mne zarazilo,jak znectili tak pěkné auto, jako je ta Audi, co jsem popsal. A mimochodem neseděl jsem ve všech dnešních úžasných strojích jako určitě ty, a dokonce to ani nevyhledávám , ale někdy musím. Ale snad mohu posoudit, jaký názor mám na určitý model auta co se týče jeho vzhledu .. Nebo je to zakázáno a může to posoudit jen ten pytel, co si to koupil nebo v tom jezdí?Například nové bavoráky nafouknuté jako bubliny, moc nemusím, mám názor, že nic se nemá přehánět...A audiny s tou dírou uprostřed , což vypadá jako tlama považuji za nevkus...Pouťové typy vozů jsou pro komedianty a ty,co dělají vše hlavně proto, aby byli vidět.. Já to nikdy nepotřeboval , ani v mládí a má přání tehdy byla nesplnitelná...A moje fáro dnes? Vždy vycházím z toho, v které době vzniklo, ale nesmí mě štvát..Třeba jeho sestra BRAVA, by mi nesměla do baráku.. Ale chápu výrobce, že dnes se zavděčit generaci rozmazlených a otrávených zákazníků , kteří jsou neustále online, není sranda..Ale samozřejmě je to jen můj názor. A že nemám zas tak špatný , právě ukazuje právě ten hlad po krásných vozech minulosti , který překonat prostě nejde..A proto taky mám rád Italy, kteří mají velký cit pro proporce a jsou v tom nejlepší. My na rozdíl od nich jsme jen křupani...
nepropadat panice...
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

Biimbo píše:A tvoje fáro je určitě vkusné. Fádní ale audiny jsou jediný auta který jsou pěkný i po letech. Což se nedá říct MB kde bylo a je pěkný snad jen první CLS a BMW kde jsou pěkný až ty poslední. Jericho a znáš nějaký auto osobně nebo si o něm jen čteš a koukáš na fotky?
To je len vec vkusu mne sa napr viac paci bmw e46 ako audi a4 v tom roku a MB auto ako S420 alebo s500 stare klasiky to proste na to audi nema .
BMW 330 ix
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

A co říkáte na předchozí A4 - B7 ?? 103kw - 125kw ve dvou litru TDI.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“