zdravím, na autě při jízdě začalo cosi klepkat přišlo mi, jakoby z pravé zadní strany tak jsem zastavil a šel se podívat, kotouč rozžhavený tak že jsem si spálil ruku i o kolo ...jsou to vadný třmen nebo to může být i něco jiného?
Na zadnim třmenu je páčka a vede k ni lanovod ruční brzdy.Je to vidět když se ohneš u zadního nárazníku.Je potřeba rozhejbat hřídelku co vede ze třmenu.
Jo a páčka se vrací se směrem dozadu a lanovodem se tahá dopředu.Takže rukou zaber směrem dozadu a páčka by měla odskočit.
Neni vůbec zač.Jestli dostali destičky hodně na frak tak počítej s jejich výměnou.Někdy to odskáče i kotouč a jelikož se tyhle věci měněj v páru,tak udělej i druhou stranu.Někdy se totiž obložení odpaří teplem od plechu a s deskama je amen.
zkus ten klíč na třmenu vrátit, někdy to jde i rukou,jinak kleštěma a pokud se bude hřát i dál nevrací se pístek, pak jak píšopu kluci vyvěsit lanovod ze třmenu a zkusit s ním pohýbat, když je OK tak normálně volně chodí
Skor to bude uz na vymenu mne sa to stalo tak ta packa nesla na doraz vsetko som poodpajal skusal rozhybat ale zakazdym ked som nahodil lanovod aj lanko tak po zatiahnuti a povoleni nikdy ta paka nedosla na doraz. A to som vymenil aj tie pruzinky. Nic nepomohlo az vymena strmenu.
Este jedna skusenost na bratovej okte2 sme packu rozhybali ale do tyzdna tam zacala tiect kapalina. Do dnes tomu nerozumiem preco asi sme tym poskodily gumicky