Nový strmeň je najlepšie riešenie, opraviť sa dá ale je to prplačka s neistým výsledkom, vždy treba zvážiť cenu nového strmeňa či sa oplatí s tým zaoberať. Myslím že pri cenách strmeňov O1/G4 a pod rozhodne nie, ale sú autá kde je cena za nový strmeň úplne inde
ja by som sa tiež chcel opýtať mam vcelku zaujímavý problém.Auto blbo brzdí a to tak že pedal ide k podlahe kde už kope abs a brzdí ak brzdí.Zistil som že keď odvzdusnim ľave spolu.jazdcova strana brzdu tak je ok na týždeň ptm zase vždy pri odvzdusneni vidu 5 bublin a je dobre na týždeň a tak dokola.Kapalina sa nikde nestráca a robi to stále len jeden strmen po týždni cca.Je možné že je nejaké tesnenie prdnute a pretláča vzduch? ale to by šla asi aj kapalina.Ci brzdovy valec? lebo akonáhle sa odzdusni tak to brzdí na 99% tak ako ma
Prvně zkus jestli se píst dobře vrací.Pokud nepůjde zatlačit,tak ho rozeber, vyčisti, zkontroluj a dej novou gumku a prachovku.Víc asi udělat nelze.Pak už jedině novej třmen.
To je normální,že je brzda po jízdě vlažná.Jde o to jestli neni píst zasviněnej a narezllá drážka na gumičku v litině ve třmenu.Rozeber třmen a vyčisti co se dá.Zkontroluj taky sedlo odvzdušňováku a odvzdušňovák vyměň.
tak k brzdě jsem se zatím nedostal ale klepání způsoboval vysypaný homokinetický kloub v pravém předním kole zjištěno náhodou když jsem měnil tlumiče a vyklopilo se na mně kolo
ferdy91 mně tak napadá, kdy jsi naposledy měnil brzdovou kapalinu?