Ocstavia 1 hucanie prevodovky len na jednotke
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ocstavia 1 hucanie prevodovky len na jednotke
Ahojte vsimol som si uz celkom hlucnu zaradenu jednotku na octavii 74kw m6. Ostatne stupne nehucia. Pravdepodobne budu KO loziska. Daju sa kupit kebyze to rozoberem ci jedina moznost druha prevodovka? Dakujem
-
- Přispěvovatel
Samozrejme ze bez toho ze by som si to nastudoval a nemal doma potrebne veci na vymenu tak nevyberiem ani prevodovku z auta. Ide o to ze pred tym ako stravim par hodin hladanim a studovanim urcit presnu zavadu na prevodovke a rady pozri si manual alebo id do servisu fakt nepotrebujem. Ak by niekto vedel s ktorou rychlostou je ta jednotka budem vdacny 
Ak neviete nevadi pustim to z kopca a budem skusat postupne len by mi to usetrilo cas.

Ak neviete nevadi pustim to z kopca a budem skusat postupne len by mi to usetrilo cas.
-
- Přispěvovatel
Hluk z prevodovky , ktorý sa týka iba jedneho rýchlostného stupňa nie je spôsobený ložiskom , pretože pri vadnom ložisku by boli hlučné všetky rýchlosti na spoločnom hriadeli . Hluk jedneho rýchlostného stupňa je spôsobený samotným kolom , alebo príslušným synchronom . Oprava bez potrebných nástrojov a vedomostí v domácich podmienkach je dobrodružstvo .
A3/TDI AGR 66kw/r 1998/EGR OFF .Návšteva servisu je posledný zúfalý pokus o spojazdnenie auta.