Minulej týden jsem byl myšlenkama mimo a omylem jsem natankoval cca 10l benzínu

Po cca 4 dnech, kdy auto stálo v garáži, jsem ujel cca 15km na benzinku, natankoval jsem (naftu!!), ale už jsem nenastartoval. Auto točilo, ale vůbec nechtělo chytnout. Zhruba po hodině, hodině a půl se mi podařilo relativně v pohodě nastartovat a po ujetí cca 10km se auto začlo dusit, cukat až úplně chcíplo. Opět nešlo nastartovat. Jednou se mi podařilo auto udržet tak, aby nechcíplo a po krátkém zakuckání opět jelo, jak kdyby se nic nedělo.
Nevypozoroval jsem přímo za jaké situace se to stane, ale většinou to dělá až se auto zahřeje a pak nejde ani nastartovat. Musí se počkat až trochu vychladne a pak to zas jde. Jinak starty ráno úplně v pohodě a když už jede, tak jede krásně, jak kdyby bylo všechno OK. Taky je otázka, jestli se zaměřit na něco, co mohl způsobit ten benzín nebo je to prostě jen blbá souhra náhod a nemá to s tím natankováním benzínu co dělat
Chápu, že bez vagu je to celkem na nic, ale momentálně nemám možnost to někde hodit na diagnostiku. V úterý to plánuji hodit do toho servisu, ale jsem z toho docela na nervy, tak bych vás chtěl poprosit, jestli vás nenapadá, co by to mohlo dělat, ať vím na co se připravit. Díky