Motor SDI z roku 1998 a 2003
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor SDI z roku 1998 a 2003
Chcem fabiu SDI ale neviem ci motory s roku 2000 SDi su to iste ako z 2003. Alebo je tu 1 SDI ktore sa vyrobilo v 1998 a je to presne to iste co posledny kus z roku 2005?
Lebo vidim tu, ze oznacujete nerozumim tomu TDi ALH, ANH, ci co.
diky

Lebo vidim tu, ze oznacujete nerozumim tomu TDi ALH, ANH, ci co.
diky
- mori
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
presne tak fabia ma ASY na spotrebu to neni zla volba a kedze fabka je trocha mensia a lahsia turbo mi tam az tak nechybalo ide o to ze tam mas krutiaci moment celkom dobryMarek77 píše:Jiné motory SDi jsou pouze v Octaviích - původně AGP, později AQM.
Ale Fabia měla celou dobu pouze ASY.

AUDI A6 1.8 20V
						No je som cakal, ze to bude horsie ... v ibize to ide slusne, pekne to taha zospodu, myslim, ze je to vzdy lepsie volba, ako daleko zranitelnejsie 1.4 TDI. A na TDI PD treba mat v zalohe dost pekny balik, predsa len vstrekovace nevydrzia naveky ... hlavne ked clovek kupuje 4-5 rocne chrochtoauto jazdene na naftu pochybnej cistoty ... a jeden PD stoji 25000 dukatov  

SEAT ALTEA XL 1.6/LPG BRC 2008
SEAT LEON 1.2 TSI
						SEAT LEON 1.2 TSI
pomaly chlapci ja viem co chcem, mame doma fabiu kombi SDI orig. 55 000km a tah bez turba parada, viem ze nevystreli ako s turbom, ale nutonmetre ma pekne as od spodu. A ten pekny zvuk, Ja som jazdec pohodak a nepotrebujem sa blaznit.radimes píše:Kup TDI. SDI nepojede,je to slabé jak čaj

bez turba bez interkolera bez vahy jednoducho nesmrtelny motor, a to ja chcem, dalej naco mi je s turbom ked chodim mesto dedina 20km denne. Mozno raz za rok absolvujem suvislu 250km jazdu.
tdi pd ........ ocuvat c..c..c..c...c..c to este nepotrebujem.
Takze diky za rady, vzhladom na to ze prachy pojdu do domu, nepotrebujem aby mi turbo alebo slavne strekovace chciply ked budem potrebovat na skridlu.
Diky za rady chlapci, takze hovorite iba jeden typ ASY
Bez jake vahy??????????!!!fabia26 píše:pomaly chlapci ja viem co chcem, mame doma fabiu kombi SDI orig. 55 000km a tah bez turba parada, viem ze nevystreli ako s turbom, ale nutonmetre ma pekne as od spodu. A ten pekny zvuk, Ja som jazdec pohodak a nepotrebujem sa blaznit.radimes píše:Kup TDI. SDI nepojede,je to slabé jak čaj
bez turba bez interkolera bez vahy jednoducho nesmrtelny motor, a to ja chcem, dalej naco mi je s turbom ked chodim mesto dedina 20km denne. Mozno raz za rok absolvujem suvislu 250km jazdu.
Takze diky za rady, vzhladom na to ze prachy pojdu do domu, nepotrebujem aby mi turbo alebo slavne strekovace chciply ked budem potrebovat na skridlu.
!!!!
- mori
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
uplne stebou suhlasim ja som mal fabku SDi pekny tah od spodu pred tym som mal 1.4 neda sa to ani porovnatfabia26 píše:pomaly chlapci ja viem co chcem, mame doma fabiu kombi SDI orig. 55 000km a tah bez turba parada, viem ze nevystreli ako s turbom, ale nutonmetre ma pekne as od spodu. A ten pekny zvuk, Ja som jazdec pohodak a nepotrebujem sa blaznit.radimes píše:Kup TDI. SDI nepojede,je to slabé jak čaj
AUDI A6 1.8 20V
						SDi nemá váhu vzduchuoctavie81 píše:Bez jake vahy??????????!!!fabia26 píše:pomaly chlapci ja viem co chcem, mame doma fabiu kombi SDI orig. 55 000km a tah bez turba parada, viem ze nevystreli ako s turbom, ale nutonmetre ma pekne as od spodu. A ten pekny zvuk, Ja som jazdec pohodak a nepotrebujem sa blaznit.radimes píše:Kup TDI. SDI nepojede,je to slabé jak čaj
!!!!
Jestli to bylo myšleno jako otázka tak opravdu nemá.Tomas.cz píše:SDi nemá váhu vzduchuoctavie81 píše:Bez jake vahy??????????!!!fabia26 píše: pomaly chlapci ja viem co chcem, mame doma fabiu kombi SDI orig. 55 000km a tah bez turba parada, viem ze nevystreli ako s turbom, ale nutonmetre ma pekne as od spodu. A ten pekny zvuk, Ja som jazdec pohodak a nepotrebujem sa blaznit.
!!!!