O2 2.0TDI Po zahřátí chcípne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hrabosh
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od hrabosh »

Ahoj, tak zatím jsem s tím nijak nepokročil, protože mě skolila celkem silná chřipka, tak jsem radši ani nevylízal.

Ale v mobilu jsem našel fotku od palivového čerpadla a podle dílenské příručky to vypadá, že jsou přehozeny hadičky (viz odkazy na obrázky). Myslíte, že by to mohlo být tím? Normálně si člověk řekne, že to bude tím, když je to špatně, ale dvě hadičky u filtru mám taky podle příručky přehozeny a bylo to tak celou dobu :?

Cerpadlo
https://prnt.sc/isxor7

Prirucka
https://prnt.sc/isxom9
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

modra - vratka
cierna- privod
Naposledy upravil(a) octaviask dne 23 bře 2018, 11:34, celkem upraveno 1 x.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
rami
Aktivista

Příspěvek od rami »

vzdyt modrou ma na privodu zapojenou.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

R - modra
V - cierna
Teda je to zle zapojene.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Takže měl Huml pravdu :)
Tam se tedy musely dít věci, že se palivo nějak přes vratku z filtru dostalo až do motoru...
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

řešil sem uplně stejnej problem ford galax borci napojily přivodni hadici z filtru na zpatečku tandemu a oživovaly auto snad měsíc než se to dostalo ke mě měnily i vstřiky :-D
Tiguan 2 2.0 tdi
hrabosh
Nováček

Příspěvek od hrabosh »

Tak jsem dneska zkusil ty hadicky prepojit a trochu to projet. Ujel jsem par km a zatim dobry, ale jel jsem teda jak posranej :-) Abych pravdu rekl, tak tomu zatim moc neduveruju. Zitra nebo pozitri zkusim projet vic km a snad to bude v pohode. Mozna pro svuj klid dam jeste zkontrolovat vstriky.
hrabosh
Nováček

Příspěvek od hrabosh »

Vcera jsem se teda zastavil v tom servisu, rekl jim muj problem a moje podezreni na prehozene hadicky, tak se na to koukali a dali mi za pravdu.

Pak jsme se jeste divali, ze u filtru jsou podle dilenske prirucky prehozene hadicky k tandemu a zpet z tandemu, ale to vypada, ze to tak bylo na aute celou dobu (pak jsem se koukal i na nejake obrazky tech motoru na netu a melo to tak vic aut).

Projel jsem to asi 30km a zda se, ze to slape v pohode :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“