Hydroxid sodný rozežírá hliník, takže na hliníkové svody určitě ne. Zapálit a nechat vyhořet.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
chlapi, sanie nie je čistý hliník to je vec jedna, vec druhá robil som to už viac krát a žiadny závit ani nič to nevyžralo, všetko drží tak ako má, žiadny vyžraný materiál, treba si uvedomiť, že na to aby to vyžralo hliník by to tam muselo byť oveľa, oveľa dlhšie
Jo,to je možný ale tak nějakou průmyslovou velkou pračku...když jsem to donesl kámošovi co má malou ultra pračku na karbecy,vstriky a tak tak mě s tím vyhodil
Ultrazvukovou pračku jsem si chtěl vyrobit ale tvrdě jsem narazil.Chtěl jsem o objemu cca 50l.Vana a generátor není problém.Sehnat však měnič je problém cenovej.Chtěl jsem si vyrobit a vyvynout svoje měniče na principu magnetostrikce ale zase BIG problem.Cena magnetostrikčního jádra cívky.Chtěl jsem po jedný firmě aby mi poslala kus tyče cca 500mm dlouhé průměru 30mm z NiFe slitiny.Tyč prý váží cca 3kg a cena za 1kg je 2141,- bez dph takže za tyč s dph něco kolem 7tisíc.A to mi vzalo vítr z plachet.Co je na niklu sakra tak draheho?Je to slitina cca 50%Ni 50%Fe.Nechápu tu drzost za to chtít takovej peněz.
Takže koupim za 30k UZ pračku a nikdy si na sebe nevydělá.