Regulace 2260vk bmw 160kw e60 swap to nissan patrol
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Regulace 2260vk bmw 160kw e60 swap to nissan patrol
Zdravím, nainstaloval jsem motor z e60 530d 160kw M57 D2 do nissan patrol, všechno funguje až na jednu podstatnou věc. Regulace na turbodmychadlo, kterou jsem musel otočit o 180° nahoru (není tedy už směrem dolů, ale nahoru) jenže je problém, že nyní funguje zrcadlově obráceně. Když má přivírat tak otevírá a opačně, to má za následek pytel ve spodku, chvilkové zrychleni v prostředním pásmu, a nemožnost vytočení přes 3000ot.
Otočení je nutné překáží tam šasi vozidlo a to dost dramaticky.
Prý existují regulace levé a pravé?
Případně někdo nápad jak to jinak řešit?
Díky
Otočení je nutné překáží tam šasi vozidlo a to dost dramaticky.
Prý existují regulace levé a pravé?
Případně někdo nápad jak to jinak řešit?
Díky
Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold
MB E63s 585 HP / 800 N.m- Série
No je moznoznost napisat algoritmus na ovladanie tlaku invertovane, ale neviem ti zarucit ci servo ovladane invertovanym signalom bude vyuzivat cely svoj regulacny rozsach ( chod, drahu tiahla regulacie od dorazu po doraz ). To zalezi od konkretneho typu serva a turba. K tomu by sa mali vyjadrit fundovanejsie osoby ako ja.
Pripadne, prerob na podtlak a pouzi banku z CR. Podtlakom sa vysuva. Tak som to rieisil ja a som spoko.
https://www.meckotdi.sk - Autoservis, chiptuning, úpravy vozidiel Trenčín
Pwm prevodnikom na rovnakej frekvencii. Btw viem ze to nie je najlepsia moznost, ale funguje
https://www.meckotdi.sk - Autoservis, chiptuning, úpravy vozidiel Trenčín
vypada ze vyreseno, zatim ne uplne ale ubrousil jsem svar ze zajisteni vacky na actuatoru a tocil palec obracen, vyrobil zavit a stahl sroubkem, nyni budu osazovat emp cidlem a cidlem plnicicho tlaku a postupne doladovat i delku tahla aby chodila po optimalnim rozsahu a snad buye vyhrano 

Oktávka AHF 185 HP / 428 N.m - POWERED BY DIESELPOWER - Sold