nové budíky na golf IV 1,9 tdi 66 kw, ALH 2000

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

GolfinoIV
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od GolfinoIV »

to sa meni v kodovani ziaden login nezadavas. VIN upravis napr. takto stiahnes dump budikov a prepises v nejakom editore
CHEF
Nováček

Příspěvek od CHEF »

ako zistím akéj generácie mám ja konfortku? Passat 1.8 1999 r.v. ADR
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

CHEF píše:ako zistím akéj generácie mám ja konfortku? Passat 1.8 1999 r.v. ADR
asi 2 generacia daj sem cislo rj komfortu
eskeip
Sběrač informací

Příspěvek od eskeip »

zdravim, mam problem,menil som budiky a dorabal palubny pc, no po vymene budikov nemozem nove budiky sparovat, vycital som pin starych cez vag commander,lebo cez vag tacho mi stale vypisovalo pristup zamietnuty, mam zalozene nove budiky, zadam do loginu pin novych vycitany cez vag tacho, vezme to v pohode, ale ked idem do kanalu 50, pise mi tam PIN? je tam hodnota 32000, zadam hodnotu starych budikov (pin je 7952-zadam 07952), dam testovat,a naskoci mi zase hodnota 32000, aj po ulozeni, imobilizer stale blika .... prosim o radu :(
jozef9
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od jozef9 »

Toto sa robí s VCDS pri výmene RJ motora (pozeral som pre ALH), možno Ti pomôže.: 17-prístrojová doska, 10-prispôsobenie kanál 00, vložiť 000, testovať, štart, ukončenie.
eskeip
Sběrač informací

Příspěvek od eskeip »

podla tohto postupu som to robil:
P Ř I Z P Ů S O B E N Í

Upozornění: Řídící jednotka imobilizéru je součástí panelu přístrojů, proto při navazování komunikace používejte adresu 17- PŘÍSTROJOVÁ DESKA !!! Před výměnou ŘJ je potřeba si poznamenat identifikaci původní ŘJ. K této procedůře je potřeba znát PIN staré ŘJ imobilizéru (přístrojové desky). Pokud není k dispozici, je potřeba jej zjistit u dealera ŠKODA prostřednictvím VIN a SKZ. PIN nové ŘJ je na samolepícím štítku pod smazávací vrstvou, který je nalepen na zadní straně panelu přístrojů.

Postup přizpůsobení: -Namontovat novou přístrojovou desku a navázat komunikaci diagnostikou. -LOGIN, zadat PIN nové ŘJ imobilizéru. Vkládaný kód musí být vždy 5-ti místný. Např. kód 836 se zadává 00836

číslo kanálu 50 -PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat PIN původně namontované ŘJ imobilizéru. Vkládaný kód musí být vždy 5-ti místný. Např. kód 836 se zadává 00836

-TESTOVAT -ULOŽIT

Po chvíli zhasne kontrolka imobilizéru a přizpůsobení je ukončeno.

Pozn. Nově namontovaná a přizpůsobená ŘJ imobilizéru (panelu přístrojů) převzala VIN, SKZ a PIN od ŘJ motoru a nadále se tedy bude používat původní PIN.

potom treba prisposobit kluce

..... akurat ze s VCDS 12.12 plnou verziou
jozef9
Aktivista

Příspěvek od jozef9 »

Tento popis je pre 1 a 2 generáciu, tvoj popis je pre 3. Máš 3 generáciu immo?

Obrázek
jozef9
Aktivista

Příspěvek od jozef9 »

Pre 3 generáciu.

Obrázek
eskeip
Sběrač informací

Příspěvek od eskeip »

Golf je z tych poslednych 2003 alebo 2004, tak je mozne ze je 3.tia...ale.moze byt aj 2 alebo 2.5....
Immo 3....povodne budiky su VDO a nove Motometer... Moze byt problem v tom?

... Zdravim zphnal som budiky VDO obe s immo 3....a aj tak ich nemozem prisposobit... V kanáli 50 v prispôsobeniach 17tky mi nechce ulozit stary pin.. Najprv dam novy ako login.. Idem na prispôsobenie.. Dam. Kanal 50....tak mi pise ze PIN? 32000 stara hodnota... Novu dam p8n starych pôvodných budikov s nulou na zaciatku.... Dam testovat a v policku pin na chvilu nasloci wait a potom disabled a hodnota je stale 32000
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“