Něco výkonnějšího - koupě...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
turbo kamna power
- Aktivista
Evo je skvělý auto, ale najít rozumnej kus je skoro nemožný, všechno opravený totálky nebo přetuněný kusy. A když se s ním jezdí tak, že se využívají jeho schopnosti, tak vyžaduje pečlivý a častý servis. Výměna oleje v motoru nejlépe po 5000km, každý rok olej v diferenciálech a převodovce a nejlépe i preventivní rozborka zadního difu. Občas se sypne převodovka, nebo dif, motor vydrží dost, ale taky né všechno. Běžná cena za servis kolem 100 000 Kč / rokF40 píše:k tomu lanceru EVO může někdo něco napsat, nebo je to jenom fakt pokladnička?
Nic proti těmhle autům, Civic asi není špatnej, ale zas tak moc nejede. Focus ST ano, ale předchozí generaci s Volváckým pětiválcem 2.5T, to je správný kladivoroman1648 píše:Výběr se zúžil,Cupra,Civic R-Type nebo ten Focus ST
Kolem půl míče se dá pořídit voňavka
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
Forest
- Aktivista
Mel jsem takovy mensi sen ze ktereho seslo a zustalo mi jen auto: Lexus GS300. Limuzina se zajimavou dynamikou, skvelym zvukem a temer blbuvzdornym legendarnim motorem 2JZ se kterym se da nasledne vyrazne pracovat (diky oblibe ladeni Supry je na to dostatek kitu na prestavbu a seriovy motor (chapej bez otevreni) by mel vydrzet vice nezli 500 koni).
Nevyhodou je vsak automat (chapej absence "fofrklacku") a pohon pouze zadnich kol. Cena se pohybuje v relacich kam sahaji zachovale "O1 81kW rotacky".
Jinak nikdy bych nedoporucoval Forda ale pravdou je, ze ten s Volvackym motorem se pry povedl
Nevyhodou je vsak automat (chapej absence "fofrklacku") a pohon pouze zadnich kol. Cena se pohybuje v relacich kam sahaji zachovale "O1 81kW rotacky".
Jinak nikdy bych nedoporucoval Forda ale pravdou je, ze ten s Volvackym motorem se pry povedl
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
O motoroch ako ma ford ecoboost moze vw group len snivat.piseme o benzine.Forest píše:Mel jsem takovy mensi sen ze ktereho seslo a zustalo mi jen auto: Lexus GS300. Limuzina se zajimavou dynamikou, skvelym zvukem a temer blbuvzdornym legendarnim motorem 2JZ se kterym se da nasledne vyrazne pracovat (diky oblibe ladeni Supry je na to dostatek kitu na prestavbu a seriovy motor (chapej bez otevreni) by mel vydrzet vice nezli 500 koni).
BMW 330 ix
-
turbo kamna power
- Aktivista
Já normálně taky ne, na Forda mám alergii, ale Focus RS je opravdu výjimečné auto a druhá generace ST zase má ten skvělý pětiválecForest píše:Jinak nikdy bych nedoporucoval Forda ...
myslel jsem samozřejmě předchozí generaci s atmosférou, ta nová asi nebude za 500t. Kč, nebo ano?rudy5 píše:Civic ma 200kw a ze to moc nejede haha focus st to sprasi ako nic a v zatackach nema konkurenciu
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- marena tdi
- Aktivista
Co mne v poslední době oslovilo na dost velký zážitek za volantem byl Opel Speedster 2.0 T . Velké zklamání bylo EVO 7 nebo Audi RS 4 . Asi jsem čekal od těch aut prostě více . Příjemné bylo BMW 130 i nebo pravé Nissan Z 350 .
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps