Automaticka prevodovka 7° rok 15
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Automaticka prevodovka 7° rok 15
Ahoj kluci chtěl bych se nechat poučit jak je na tom tahle převodovka co se kvality týče. O suchých spojkách jsem zatím moc chvály nenašel tak jak je na tom??? Jednalo by se v aute Golf VII rok 15 1,6 81kw.
Nebo mám raději šáhnout po 2,0 110kw a 6 kvaltovém automatu??? Ta už by měla být kvalitově někde jinde ne?
Díky za vaše názory!!
Nebo mám raději šáhnout po 2,0 110kw a 6 kvaltovém automatu??? Ta už by měla být kvalitově někde jinde ne?
Díky za vaše názory!!
vw GOLF 7 2.0tdi 110kw
To asi nebylo na tebe jelito, čti pozorněji, jinak dsg ve vnitř lamely nemá jako klasickej automat s hydroměničem, má jen lamelovou spojkujericho-3 píše:Jak bych mohl, dělal jsem jawu 21 a krásně jste ukázali, co jste zač..Prostě jsem se spletl, máte výhodu, že jste jako většina čehůnů neomylní..Je to vidět všude okolo nás..Ladas píše:ty jsi neviděl DSG spojku?teď jsi se dobře shodil
Neblázni fekálku, je to možné? Já mám 2 lamely na spojce u motorky/ale vypínají najednou/, kdy ještě mnoho lidí vůbec netušilo, že nějaké DSG bude a první hydro skříň jezdila už ve 20. tých letech..A najednou znalci nové doby se pohoršují, že jsem si špatně přečetl nadpis, popis a že podle kw a třeba kodu nepoznám, co je to přesně zač, zda to má tyhle budíky, jakou skříň , modifikaci motoru apod..Nejen že mi to je fuk, vše se zjistí na místě, ale zapomínám a pletu se, a ještě k tomu jsem nešikovný lempl..fekálek píše:To asi nebylo na tebe jelito, čti pozorněji, jinak dsg ve vnitř lamely nemá jako klasickej automat s hydroměničem, má jen lamelovou spojkujericho-3 píše:Jak bych mohl, dělal jsem jawu 21 a krásně jste ukázali, co jste zač..Prostě jsem se spletl, máte výhodu, že jste jako většina čehůnů neomylní..Je to vidět všude okolo nás..Ladas píše:ty jsi neviděl DSG spojku?teď jsi se dobře shodil
nepropadat panice...