Octavia 1 4x4 zamknuty predny diferak ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1 4x4 zamknuty predny diferak ???
Zdravím,potreboval by som radu. Na octavii pri plne vytocenych kolesach na ceste uz dlhsiu dobu badam ze mi podsmykuje predne koleso bud lave alebo prave podlatoho ako je vytoceny volant. Dnes som skusal na luke jazdit pomaly dookola najskor dolava potom doprava a bolo citit ze koleso ktore sa ma tocit rychlejsie ide pomalsie ako teren pod nim, proste vrzgalo to pod kolesom. Pripomina mi to akokeby sa jazdilo s uzavierkou diferencialu. Ide o 4x4 octavku s ESP , skusal som aj vypnut elektroniku a bez zmeny. Moze byt vadny diferak v prevodovke?? Je to 6kvalt radenie bez problemov. Naprava po servise: nove silentbloky v ramenach,nove capy,nove tlmice aj loziska +homokineticke klby vnutorne aj vonkajsie.Dakujem za akukolvek radu.
Skoda Octavia 1 4x4, 1.9tdi 74kw
Hm no tak abs tiez trochu zlobi pri pomalej jazde pri brzdeni je aktivne. Na diagnostike som zatial nebol ale nevedel som ze to moze mat suvis s horeuvedenym problemom.Kusim to abs teda deaktivovat. Vdakakarel4 píše:vytáhni pojistku od Abs nebo odpoj jedno čidlo,jestli to bude dělat pořád.
Skoda Octavia 1 4x4, 1.9tdi 74kw