Zdravím kolega má sekle dveře spolujezdce nesli otevřít klikou z venku ani zevnitř tak jsem schodil stahovačku a zámek rozpůlil po nasazení nového zámku (vrakace) jsem ještě před montáží zkusil odemknout z venku i zevnitř vše ok poskladam zavřu a zase nejdou otevřít neví někdo co je špatného cudl normal chodí na Central
Špatně složeno a odskoušeno. Řešil jsem to na několika autech,vždy nějak špatně složeno,několikrát to zkouším jakoby zavírat,otevírat,zamykat při otevřených dveřích.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
No tam není co špatně složit dělal jsem to xkrat akorát na supů poprvé vše je ok do té doby než zapojím eletriku.Zapnu kabeláže zavřu a konec ani se to nehne sekat zámky mu nemůžu už dva padli
Nepíšeš jestli zámek zamyká/odemyká. Pokud ano tak nesmí být poškozen bowden lanka vnitřní kliky.Jestli zámek nejede vůbec může být přerušená kabeláž v průchodce dveří, dveřní jednotka může mít manýry nebo je prostě další zámek taky vadný (studeňák na desce, špatné kontakty motoru).
davemo píše:No tam není co špatně složit dělal jsem to xkrat akorát na supů poprvé vše je ok do té doby než zapojím eletriku.Zapnu kabeláže zavřu a konec ani se to nehne sekat zámky mu nemůžu už dva padli
Vyzkoušet při otevřených dveřích!!!!!
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,770tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Na otevřenych dveří zámek nereagoval ale měl jsem zaplatil jen konektor do zámku ale šlo otvírat normal klikou zevnitř i z venku až po zapojení stahovacky řídící jednotky zavřu zkusím a konec vagem 5 chyb sporadicky spolujezdec a za ním nesmyslné signály
Při otevřených dveřích si třeba šoubovákem zacvakni západku zámku, ať si nasimuluješ, že jsou dveře zamknutý a můžeš zkoušet funkci zámku
Z toho co píšeš je jasný, že se v tom plácáš a nevíš ...
Nezapoměn, že pokud je zámek zasejfovaný=dvojitě zamčený, tak ho mechanicky neotevřeš a zámáčklý čudl při otevírání vnitřní klikou po puštění kliky opět zajede ... Takže může být problém drát pro odemčení zámku
Rayx píše:Nezapoměn, že pokud je zámek zasejfovaný=dvojitě zamčený, tak ho mechanicky neotevřeš a zámáčklý čudl při otevírání vnitřní klikou po puštění kliky opět zajede ... Takže může být problém drát pro odemčení zámku
Hlavně jsi nekupuj zámky od A.I.C montoval jsem teď dva na passata B5,5 jeden předni a druhý zadní. A ani na jednom nefunguje safe když ho dáš tak koliky vyjedou zpet. připojíš jinej origo a jde bez problemu. Majitel chtel nový a nemá čas to vrátit tak jezdí bez safe
pavska píše:Hlavně jsi nekupuj zámky od A.I.C montoval jsem teď dva na passata B5,5 jeden předni a druhý zadní. A ani na jednom nefunguje safe když ho dáš tak koliky vyjedou zpet. připojíš jinej origo a jde bez problemu. Majitel chtel nový a nemá čas to vrátit tak jezdí bez safe