Golf VI 1.6TDI rv. 2010 nesvieti polovica svetiel, BCM ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Golf VI 1.6TDI rv. 2010 nesvieti polovica svetiel, BCM ???
Zdravím. GOLF VI 1.6TDI rv. 2010 nefungujú nasledovné svetlá: ĽZ smerovka, ĽZ koncové svetlo, brzdové nejdú všetky tri, nesvieti oslvetlenie špz, nefunkčná zadná hmlovka. Vpredu nefunguje pravé stretávacie ani diaľkové. Výpadok je trvalý. Diag. píše skrat na kostru pre všetky tieto žiarovky. Chyba vybehne hneď po vymazaní. Nestretol sa stým niekto? či mám hladať nejakú oxidáciu či predraný kábel? Alebo mám zhánať rovno druhú BCM a niekoho kto mi ju prehodí a správne nakóduje? prípadne typ na niekoho z okolia Nitry
vw group
Re: Golf VI 1.6TDI rv. 2010 nesvieti polovica svetiel, BCM
řešil jsem to samé vadny e box v motorovém prostoru mrkni na pojistku myslim č.16 bude utavenáGarazKrskany píše:Zdravím. GOLF VI 1.6TDI rv. 2010 nefungujú nasledovné svetlá: ĽZ smerovka, ĽZ koncové svetlo, brzdové nejdú všetky tri, nesvieti oslvetlenie špz, nefunkčná zadná hmlovka. Vpredu nefunguje pravé stretávacie ani diaľkové. Výpadok je trvalý. Diag. píše skrat na kostru pre všetky tieto žiarovky. Chyba vybehne hneď po vymazaní. Nestretol sa stým niekto? či mám hladať nejakú oxidáciu či predraný kábel? Alebo mám zhánať rovno druhú BCM a niekoho kto mi ju prehodí a správne nakóduje? prípadne typ na niekoho z okolia Nitry
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0