A6 Allroad dálka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A6 Allroad dálka
Neznáte někdo postup pro přizpůsobení dálky ročníku 04.
VAGem to určitě nejde.
Díkes
VAGem to určitě nejde.
Díkes
Re: A6 Allroad dálka
Melo by to byt jako vsechny Audi.Zamknout klicem-drzrt 1vterinu-3x odemknout klicem-stisknout tlacitko zamknout a k tomu zmacknout tlacitko odemknout 3x.rusty píše:Neznáte někdo postup pro přizpůsobení dálky ročníku 04.
VAGem to určitě nejde.
Díkes
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
presne takskymann píše:adr35-kanal21BH motor píše:chod do 35 aqdresa kanal 1 prisposobenia stlac tlacitko na ovladaci a daj ulozit. odron je ako a6 a ma aj podobny komfort ako a6/hella/ a tam to ide.
Navažte komunikaci s řídicí jednotkou 35 Centrální zamykání
2.
Vyvolejte funkci Přizpůsobení a zadejte čtení kanálu 21.
3.
Programování prvního dálkového ovládání:
V Přizpůsobení zadejte novou hodnotu 1 a klikněte na testování nové hodnoty.
Stiskněte tlačítko Otevřít na prvním dálkovém ovladači.
Po zobrazení čtyřmístného čísla v poli Nová hodnota klikněte na Uložení nové hodnoty.
4.
Programování dalších dálkového ovládání:
Opakujte postup s tím, že hodnota zadávaná do pole nová hodnota určuje pořadové číslo programovaného dálkového ovládání (max. 4).
Pokoušel jsem se nakodovat dálku přes rj centralu (35) s čislem: 4B0962258E a buhužel to přes výše uvedený postup nejde, jedná se o audi A6 rok výroby 2000 2.5 Tdi.
postupoval jsem takto:
v kanálu 21 jsou všechny čtyři políčka nahoře se symboly N/A tzn asi nenakodovano
připojil jsem se k 35 kanál 21 zadal hodnotu 00001 dal TEST pak zmačkl tlačitko pro otevření na DO klíčku a NIC se nestalo
Postuo přes ruční nakodování pomocí zamykání odemykání jak je napsáno nahoře nechodí rovnež
nevi nekod co delám špatne
ješte proč to delám:
z ničeho nic mi přestala fungovat dálka u všech tří ovldačů do auta se dostanu jenom kličkama jinak vše OK
při testu akčních členů po ukončení testu to píše jen neco o poruše nehodovýho asistenta to by asi nemelo mit vliv na nakodování dálky..
máte nekdo zkušenost s timle kouskem jak to nakodovat???
předem dikkkkk
postupoval jsem takto:
v kanálu 21 jsou všechny čtyři políčka nahoře se symboly N/A tzn asi nenakodovano
připojil jsem se k 35 kanál 21 zadal hodnotu 00001 dal TEST pak zmačkl tlačitko pro otevření na DO klíčku a NIC se nestalo

Postuo přes ruční nakodování pomocí zamykání odemykání jak je napsáno nahoře nechodí rovnež
nevi nekod co delám špatne
ješte proč to delám:
z ničeho nic mi přestala fungovat dálka u všech tří ovldačů do auta se dostanu jenom kličkama jinak vše OK
při testu akčních členů po ukončení testu to píše jen neco o poruše nehodovýho asistenta to by asi nemelo mit vliv na nakodování dálky..
máte nekdo zkušenost s timle kouskem jak to nakodovat???

předem dikkkkk