Moderátoři: šulda, Moderátoři
V cem prosim spociva benefit tehle upravy ? Dikytpolak píše:Válí se mi tu polomotor z BKD v celkem slušném stavu. Pohrávám si s myšlenkou předělat to na rotačku, bude tam na řešení dost problémů. Jiné písty, snímač otáček, kladka na rozvodech apod. , přesto láká mě to si s tím pohrát, viděl bych to jako dobrý základ, ale k věci možná jsme málo hledal, ale nenašel jsem, že by to tu někdo zkoušel. Zajímá mě Váš názor (dej tam ASZ, nebo ARL nechci slyšet
) zda se někdo setkal s neřešitelným problém při téhle úpravě, jaký by mohl být potenciál apod.. Na začátek bych viděl výkon kolem cca 200 koní, které časem stejně začnou nudit
Díky
Jestli tohle dáš dohromady a bude to fungovat , tak si borec .Tohle snad ještě nikdo nezkoušel a proto je to zajímavé, jen to nesmíš prodat, protože na tohle kupovat ND by byla ruleta..tpolak píše:Válí se mi tu polomotor z BKD v celkem slušném stavu. Pohrávám si s myšlenkou předělat to na rotačku, bude tam na řešení dost problémů. Jiné písty, snímač otáček, kladka na rozvodech apod. , přesto láká mě to si s tím pohrát, viděl bych to jako dobrý základ, ale k věci možná jsme málo hledal, ale nenašel jsem, že by to tu někdo zkoušel. Zajímá mě Váš názor (dej tam ASZ, nebo ARL nechci slyšet
) zda se někdo setkal s neřešitelným problém při téhle úpravě, jaký by mohl být potenciál apod.. Na začátek bych viděl výkon kolem cca 200 koní, které časem stejně začnou nudit
Díky