1)Jaký má olej vliv na výkon motoru?
2)Jaké je riziko ježdění na olej?
3)Kde mohu sehnat za slušné peníze přestavbovou sadu (BMW E34 524TD)?
Děkuji za odpovědi.

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Dobrý den. Už jsem na stránky koukal a mužu říci,že mě zaujali. Chci nejdříve získat co nejvíce informací a porovnat ceny výrobků.autonaolej píše:Zdravím pokud máte zájem o přestavbu BMW 524 tak kokněte na nače stránky : www.autonaolej.estranky.cz tam je zrovna i nafocena je tam i cena klidně se můžete i ozvat toto auto zrovna vlasním tak vám mohu ohledně tehoto zdělit vše-
Vávra
Tak to je výborný. Myslel jsem,že výkon klesne. Měl jste nejaké problémy s motorem(střiky,čerpadlo,apod.). Jezdíte i na fritovací olej?autonaolej píše:upřimě zustal stejný a auto má celkově najeto 368000km a na olej cca 21 000Km spíše když přepnu na olej tak se mi zdá být nepatrně vyšší (zatím neměřeno na zátěžové brzdě) ale je to v plánu jak ušetřím nějakej čas
Tak to vypadá,že žádná rizika nehrozí. Nešlo by se domluvit na levnější sadě? EMAIL: M.Design@seznam.czautonaolej píše:ukázaly se netěstnosti čerpadla ale ty byli jíž před tím ale nafta se odpařuje tak to nebylo tak moc výrazně vydět přetěsnění čerpadla + go čerpadla pokud je to nutné vyjde na cca 3000 - 4000kč ale to nemusí být tvuj případ a filtr mikro obtokový tam nemám zdá se mi být jako nesmysl
Pane Vávra - s diakritikou, nebo bezautonaolej píše:Zdravím pokud máte zájem o přestavbu BMW 524 tak kokněte na nače stránky : www.autonaolej.estranky.cz tam je zrovna i nafocena je tam i cena klidně se můžete i ozvat toto auto zrovna vlasním tak vám mohu ohledně tehoto zdělit vše-
Vávra
jaryn píše:Pane Vávra - s diakritikou, nebo bezautonaolej píše:Zdravím pokud máte zájem o přestavbu BMW 524 tak kokněte na nače stránky : www.autonaolej.estranky.cz tam je zrovna i nafocena je tam i cena klidně se můžete i ozvat toto auto zrovna vlasním tak vám mohu ohledně tehoto zdělit vše-
Vávra
s čárkami, mezi větami
Máme na to několik sw nástrojů
Skutečně to nedělá dobrý dojem, pokud se někdo k odbornému tématu vyjadřuje jako žák páté třídy.
Jasný, ok - vysvětleno pochopenoautonaolej píše:jaryn píše:Pane Vávra - s diakritikou, nebo bezautonaolej píše:Zdravím pokud máte zájem o přestavbu BMW 524 tak kokněte na nače stránky : www.autonaolej.estranky.cz tam je zrovna i nafocena je tam i cena klidně se můžete i ozvat toto auto zrovna vlasním tak vám mohu ohledně tehoto zdělit vše-
Vávra
s čárkami, mezi větami
Skutečně to nedělá dobrý dojem, pokud se někdo k odbornému tématu vyjadřuje jako žák páté třídy.
za to se omlouvám
Ale pokud odbíhát k PC od práce v dílně tak ani neuvažujete moc jake iy
a tyto podobné nesmysli však víte jak to asi myslím
Ok tak to já tu rádce nemám a češtin také trochu muj kobylekjaryn píše:Jasný, ok - vysvětleno pochopenoautonaolej píše:jaryn píše: Pane Vávra - s diakritikou, nebo bez
s čárkami, mezi větami
za to se omlouvám
Ale pokud odbíhát k PC od práce v dílně tak ani neuvažujete moc jake iy
a tyto podobné nesmysli však víte jak to asi myslím
ale... než něco napíši, někdy se s přítelkyní dloooouho dohadujeme, jak to má býtNechtěl jsem do Vás rýpat - jen upozornit.
Jinak mír!!! A dílu zdar!!!
Ok ok, jenže.. jistě pochopíte, že ze psaného projevu se dá mnohé usoudit,... i když se na to moc v internetových diskuzích nedbá....Ok tak to já tu rádce nemám a češtin také trochu muj kobylek