Vibrace volantu pří cca 120 km/h
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vibrace volantu pří cca 120 km/h
Mám na autě 19ky, převážený - je tam teda dost závaží, i to co tam už bylo před vyvážením, takže to nikdo nesundaval, jen dovážil. Nicméně někde kolem 120km/h vibruje volant, někde kolem 130+ to ustane. Vzadu mám špatný kotouče, který teď budu měnit. Vymezovací kroužky sem kontroloval, jsou tam a vypadají v pohodě. Přední kotouče jsou sice jetý, ale nic výraznýho. Mám teda pocit, že to trochu dělalo i na zimích 15kách, plechy.
Můžou to dělat kotouče? Ložiska (náboje)? Velká hmota 19" kol?
Nevím od čeho se odpíchnout.. všechno postupně měnit nebudu.
Můžou to dělat kotouče? Ložiska (náboje)? Velká hmota 19" kol?
Nevím od čeho se odpíchnout.. všechno postupně měnit nebudu.
-
- Aktivista
tak to neřeš mimo obec jedeš 90 a na dálnici 130 a nic nevibruje
odstranit tento problém je moc námahy a žádný výsledek, když něco vibruje je to čím dál horší a neztratí se to, pokud je to běhounem tak se problém ztratí protože nestíhá ale určitě ne při 130 km i když možné je všechno,
přehodil bych přední za zadní což asi stejně nepomůže a pak bych toho nechal, házivost kotouču třeba O,5mm brutáně třepe ale ne při jízdě, vůle v nábojích to jem měl takovou že jsi přesně dopředu nevěděl kudy pojedeš a nic netřepalo,
snad jednou si vzpomínám na podobný problém na nic jsem nepřišel ale teklo řízení, repas + nové táhla a bylo to ok, ale ni v tom řízení ani v těch táhlech nějaká vůle moc nebyla
odstranit tento problém je moc námahy a žádný výsledek, když něco vibruje je to čím dál horší a neztratí se to, pokud je to běhounem tak se problém ztratí protože nestíhá ale určitě ne při 130 km i když možné je všechno,
přehodil bych přední za zadní což asi stejně nepomůže a pak bych toho nechal, házivost kotouču třeba O,5mm brutáně třepe ale ne při jízdě, vůle v nábojích to jem měl takovou že jsi přesně dopředu nevěděl kudy pojedeš a nic netřepalo,
snad jednou si vzpomínám na podobný problém na nic jsem nepřišel ale teklo řízení, repas + nové táhla a bylo to ok, ale ni v tom řízení ani v těch táhlech nějaká vůle moc nebyla
Nepíšeš čo to je za auto, ale napríklad na O1 som viackrát riešil práve ložisko, za studena OK a ako sa trochu jazdou po diaľnici zohrialo už trepalo volant (nie pri brdzení ale pri jazde), potom pozor na poloosi (hlavne vnútorné kĺby), vymedzovacie krúžky na nábojoch a teda vystredenie ako píšeš na 100% OK?
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
- martinsidlo
- Aktivista