Škoda Yeti 2.0 TDI DFSA 81 KW - pískot ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
michal3137
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Škoda Yeti 2.0 TDI DFSA 81 KW - pískot ?

Příspěvek od michal3137 »

Ahoj zdravím Yeti 2.0 TDI. Reším takový problém. Známý nedávno koupil YETINU a měnil jsem mu olej+filtr, naftový filtr, vzduchový filtr - vše originál + odpojil jsem konektor na baterii a tím vyřadil systém startstop+inteligentní dobíjení - tzn vozidlo teď dobíjí úplně normálně ( měřil jsem ) Problém je, že známý mi říká, že vozidlo od té doby poměrně hlasitě píská. Vše funguje, jak má chyba žádná, krom chyby: nemožnost systému start stop na palubce. Pro jistotu jsem zkusil konektor připojit zpět, ale beze změny. Zvuk vydává pravděpodobně palivové čerpadlo i chvíli po chcípnutí je znatelně slyšet jakoby pískot. Jedná se o motor 2.0 TDI 81 KW DFSA s močovinou už. Nemá někdo radu, případně ideálně přesně stejný typ motoru pro porovnání ??? Díky za postřehy a ještě jednou se omlouvám

Odkaz na video:

https://uloz.to/!VZjYb2bDvDjZ/mov-1469-mp4
vavrouska@seznam.cz
Nováček

Re: Škoda Yeti 2.0 TDI DFSA 81 KW - pískot ?

Příspěvek od vavrouska@seznam.cz »

zdravím, podařilo se vyřešit? Nešlo to od čerpadla pro nezávislé topení. Také to řeším. Díky
slovacek.milos
Aktivista

Re: Škoda Yeti 2.0 TDI DFSA 81 KW - pískot ?

Příspěvek od slovacek.milos »

to taky řeším, čerpadlo na vodu má třeba 2 minutu doběh, prostě bzučí, nebo vlétě voda pod autem a horor, teče z klimošky kondenzát, ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“