Peugeot 406 BSI Valeo

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
LMartin
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Peugeot 406 BSI Valeo

Příspěvek od LMartin »

Nevie niekto ako a kde sa pripaja EEPROM na tomto krasnom BSI je to Peugeot 406 r.v.2002.Mala bi tam bit EEPROM M95040.Este ma omluvte ze som to hodil do nespravneho fora,ale tu to predsa cita viac oci.Dost to ponahla.Dakujem za akekolvek info.

ObrázekObrázek
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

a keby si to sfotil z druhej strany ? na plosaku nic nevidim (wallbash)
LMartin
Přispěvovatel

Příspěvek od LMartin »

na druhej strane je plast ktori sa dava dolu tak ze treba odletovat 4 x konektor potom uz jednoducho vitiahnem EEPROM v nyo3 je aj obrazok ako to napojit na tom plosaku.Len tam bude asi problem v tom ze ta EEPROM bude locknuta. :xObrázek
gambac
Přispěvovatel

Příspěvek od gambac »

Locknutá není. Já ji vždy radši odpájím a pak vyčtu.Asi píšu pozdě,ale přeci.
LMartin
Přispěvovatel

Příspěvek od LMartin »

No ved ja som ju nakoniec tiez vyletoval a precital.Skoda ze sa neda precitat na plosaku.Usetrilo by to to odletovavanie tich konektorov :x
D A V I D
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D A V I D »

LMartin píše:No ved ja som ju nakoniec tiez vyletoval a precital.Skoda ze sa neda precitat na plosaku.Usetrilo by to to odletovavanie tich konektorov :x
Chtěl jsem se zeptat odborníků, :o které EEPROMy je možné číst přímo zapojené na plošňáku,které ne případně důvod.Jednou jsem měl problém s jednou Subaru Impreza byla tam 93 C 56 a po vyčtení obsahu km seděly s tachosoftem,ale v ostatních bytech byla asi nějaká chyba protože po úpravě požadovaných mist viz tachosoft byly km sice krásně upravené,ale načítání km probíhalo asi 3km ve skutečnosti 0,5 km na tacho.Prostě načubenej DUMP. (wallbash) Díky za info klidně SZ
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“