Potřebuji pomoct. Na A4 2.5 TDi AFB jsme vyměnili automat za manual (třetí automat za 2 roky už jsem odmítl dávat). Když připojím čidlo polohy kliky neboli generátor impulsů G28 (na přírubě převodovky DQS), tak motor začne tarokovat, chyba v jednotce není. Volnoběžná dávka začne lítat od 2mg až do 10mg a na grafu předstřiku to píše, že je příliž pozdě.
Motor před vyndáním automatu předl jak koťátko, když odpojím to čidlo kliky, tak se to uklidní.
A ted moje poznatky: Manual má díru pro čidlo jinde než automat, ovšem domnívám se, že by si s tím měla jednotka poradit, přece jen je to převodovka ktera se do těch A4 běžně dávala a podle Etky jsem dal správné čidlo i s podlaožkama.
Generátor impulsů G28 2.5 TDi AFB
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Generátor impulsů G28 2.5 TDi AFB
Audi A6 1.9 Tdi AFN 118kW
Audi A3 1.9 Tdi 81kW
SAG 1.9TDi AUY ladí se.
Audi A3 1.9 Tdi 81kW
SAG 1.9TDi AUY ladí se.
2,5tdi má jiné čerpadlo s jednotkou pro man/aut. A má i jinou jednotku man/aut. Tak aby nebyl problém tam. Na toto by myslím odpověděl 100% jen někdo zkušený ( Vlasta,satas na audiklubu) Já s tímto mám zkušenost jen ze jsem měnil motor z auta z automatem do auta bez automatu I opačně ale příslušenství se použilo z původního motoru a nebyl problém. Jen vzadu díra v klice někdy.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K