Budíky octavia 1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Budíky octavia 1
Tak přítelkyni na oktávce taky začaly padal rafičky, až už neukazovaly skoro vubec. Po nastudování návodů jsem se pustil do letování. Po opravě vše ok, jeden den normálně fungovaly. Poté zase začaly padat a začly zlobit i displeje, hlavně levý palubáku. Pár dní na to, začal zlobit imobilizér a byl problém to vubec nastartovat. Když jsem to nastartoval, hned to chcíplo. Vag nešel vubec připojit. Po odpojení baterky jsem se připojil a v závadách bylo jednotka zablokována. Závadu jsem vymazal a vše normálně fungovalo, ale vždy jen na chvíli a zablokovalo se znovu. Vyndal jsem tedy budíky, znovu rozebral, přihnul kontakty na paticích a blokování přestalo. Vše fungovalo jen občas spadly rafičky. Jedna číslice v najetých kilometrech zlobila a při přimáčknutí patice byla OK. Usoudil jsem, že je špatný kontakt a krás si s kontakty dokud nebyla OK. Ale včera jsem jel a najednou začlo blikat mazání a pískat. Předpokládám, že je to pořád problém budíků nebo kontaktů na pacicích. Asi mi takto nikdo neporadí kde je problém, ale nemáte schéma tech patic co který pin je? Pokud budíky vyměním musím je nakodovat, nemáte na to někdo návod? VAG mám. Případně někdo kdo by mi dokázal na vysočině pomoci.
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se zde hádat, ale ty máš O1 1977-1999, a o těchto budících se bavíme. Na jiných snad ručičky ani nepadaly. HW je jeden, zbytek se flashuje. Navíc to byla varianta, že Tornádo mít nebude, nebo tě s nima vyhodí. Jak bych to udělal já sám. Protože někdy je domácí pájení spíš domácí násilí.
Měření výkonu na válcové zkušebně MAHA LPS 3000 4x4.
- Motorpower
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: