Golf V - BLS - výměna dvouhmoty Sachs za LUK, start problém
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tomas.cz: tohle jsem nikdy nezazil, mel jsem vzdycky dvouhmoty, takze to je dotaz spis na mechaniky. Kazdopadne to dela jen pri studenem startu a po chvili to prestane. S predchozim starterem jsem po vymene setrvaku nestartoval v mrazu... to bude tim setrvakem. Zatim ho tam necham, kdyz budou problemy, budu to reklamovat. Jak rikam, skoda-dily maji po emailu vstricny pristup. Nejhorsi, co se mi muze stat, jen novej setrvak, kterej dnes - diky bohu - nestoji 20k.
Octavia 1 - 435k, 1.9TDI, s puvodnim turbem, nehoda, jinak by jezdila dodnes; Mazda 6 - nikdy vice, liska rezava; aktualne Golf V BLS (PD), 285k, DPF naprosto ok, vzkazuji vsem redaktorum-idiotum.
Díky za info, já nemám tolik praktických zkušeností. Na Octavii 1 jsem to nezažil, na Mazdě 6 taky ne a na stávajícím setrváku, kterej vydržel 285k, také ne. Měnil jsem ho proto, že začínal výrazněji vibrovat do sedadla, především pak při stání v kopci. Třeba by vydržel ještě 20k 

Octavia 1 - 435k, 1.9TDI, s puvodnim turbem, nehoda, jinak by jezdila dodnes; Mazda 6 - nikdy vice, liska rezava; aktualne Golf V BLS (PD), 285k, DPF naprosto ok, vzkazuji vsem redaktorum-idiotum.