Ja som po tomto probléme musel dať DPF vyčistiť, pretože bolo pripchaté a motor mal menší výkon.
S tou kontrolou DPF cez VCDS to ma tiež zaujíma, pretože aké hodnoty diferenčného tlaku sú OK.
Niekde som čístal, že ok je tak do 5hpa. Ja som mával bežne 22.
03 2.0tdi 110kw 2014 ztraci se voda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: 03 2.0tdi 110kw 2014 ztraci se voda
Ahojte, podobný problém na A4 B8 2.0tdi 125kw CAHA Quattro 2011, nikde nevidno priesak kvapaliny, olej nepribúda, ani na viečku nevidno emulzi, ak je auto odstavené 2-3 dni, tak klesne kvapalina 0,5cm v nádržke a následne počuť bubliny v radiátore za palubovkou.TomášTDI píše:Kluci poradte vy co s tim mate nejakou zkusenost, ztraci se voda a to 2L za 14000km nikde nic viditelne neprolina nekape nic,po cem jit,pry to byva casto vodnim intercoolerem, sam s tim nemam zkusenost, proto se nejprve ptam co by to mohlo byt anebo jestli se s tim nekdo nesetkal... Dekuji
IC je ešte klasika pred saharou, včera som pozeral zasa vodu, po dojazde, za tepla...bola nad max, otvoril som viečko a vyšla ešte vyššie, dnes ráno studený motor a voda bola stále nad max. Čiže sa to tvári akoby nezmizla, iba niekde akoby bola uzatvorená a po uvolnení tlaku v nádržke zasa vyšla. Môže toto robiť vadný termostat, alebo to robí nejaká iná regulácia, ktorá je prídavná na hadiciach...nejaký regulačný ventil je pred vstupom do radiátora. Alebo to EGR? 

CAHA 125 kW TDI CR