Zdravim,prosim o nejake rady preco sa mi tvori stale tato seda gebuzina na viecku.jedna sa o motor 1.6 75kw BGU,podotykam ze voda nemizne,nadrzka je pekna cista,v oleji ziadne stopy po vode,takisto olej neberie...moze byt problem v samotnom hrdle v odvetravani?auto som behom tyzdna prehnal 2x po dialnici inak vacsinu iba kratke trasy cca 10km denne ale ta dialnica by to mala vyriesit nie? Ekulziq je okrem hadic na viecku a cca 1 cm pod nim.
jericho-3 píše:Tohle je dost, je to jako u AKL , kde to bylo téměř běžné. Také jsem to přičítal blafání po městě, dal jsem tomu, že motor málem vypustil duši, ale pořád nic . Dodneška to takhle má kámoš, má už jinou hlavu, atd. Ale u AKL praskaly vložky, tak jsem mu poradil,ať to neřeší.Jinak může začínat odcházet těsnění pod hlavou...
No tesnenie napadlo aj mna ale zase za poslednych 8000km mi nezmizla ani kvapka vody, olej cisty takze som si nebol isty,cez leto som si nevsimol ci sa to tam tvori kedze mam auto od jula a nevenoval som tomu pozornost,jedine co ma napadlo bolo to hrdlo ci nie je ucpane lebo to odvetranie je nejak divne robene okolo hrdla,nie je tam kladicke odvetranie ako na inych autach...auto ma inak chod pekny aj tah,za plynom takisto ide pekne,najazdene 235000... Vlozky som takisto vylucil,tahnma super a olej som za celych 8000 nedolieval ani raz.Dnes som to cele vycistil aj s hadicami lebo doteraz som vzdy cistil iba viecko tak uvidim...
Naposledy upravil(a) jofa dne 09 bře 2020, 18:49, celkem upraveno 1 x.
Je tak dost složitě řešen odtah par do sání přes dvě membrány kdy minimálně ta u klapky reaguje na podtlak v sání. Na zkoušku jsem to obešel a víčko i mezikus na ventildeklu byl rázem bez kondenzátu.
M@ty píše:Je tak dost složitě řešen odtah par do sání přes dvě membrány kdy minimálně ta u klapky reaguje na podtlak v sání. Na zkoušku jsem to obešel a víčko i mezikus na ventildeklu byl rázem bez kondenzátu.
Tu membranu si normalne vybral alebo ako si to obisiel?