Prosim o pomoc Blika mi mazanie na Octavii
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Prosim o pomoc Blika mi mazanie na Octavii
Prosim o pomoc Blika mi mazanie na Octavii cervena kontrolka len niekedy
Kontroloval som olej vsetko OK,
Motor 1.9TDI 81Kw, najazdene cca 120000Km
Co to moze byt....
Kontroloval som olej vsetko OK,
Motor 1.9TDI 81Kw, najazdene cca 120000Km
Co to moze byt....
aktualny vozovy park : Passat B5 1,8T 110KW highline, Passat B5,5 1,9 TDI 96KW highline, Passat B5,5 variant 1,9 TDI 96KW, New Beetle 1,9 TDI 66KW, Rover 45 2,0IDT 74KW
Přesně tak - zkusil bych vymontovat čidlo tlaku a místo něj připojit manometr a měřit tlak mazání. Při 2000 ot. musí tlak být vyšší než 2 Bar, při dalším zvyšování otáček musí tlak úměrně stoupat až někam k 5-6 Bar (kritická hranice je 7 Bar).
Pokud tlak bude v pořádku, vyměň čidlo tlaku (pozor - někdy bývají dvě a každé je jiné !!!).
Pokud tlak bude v pořádku, vyměň čidlo tlaku (pozor - někdy bývají dvě a každé je jiné !!!).
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?Huml píše:změřil bych tlak, pokud není možnost, zkusit dát jiný čidlo, taky zkusit prohlídnout elektroinstalaci, může být i špatný kontakt, mazání se rožne i po odpojení zásuvky a překročení určitých otáček

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ahoj, preco by malo vo vysokych otackat blikat mazanie? samozrejme ak je vsetko OKskeletor píše:CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?Huml píše:změřil bych tlak, pokud není možnost, zkusit dát jiný čidlo, taky zkusit prohlídnout elektroinstalaci, může být i špatný kontakt, mazání se rožne i po odpojení zásuvky a překročení určitých otáček
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
jak to chces honit na volnobeh??skeletor píše:CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?Huml píše:změřil bych tlak, pokud není možnost, zkusit dát jiný čidlo, taky zkusit prohlídnout elektroinstalaci, může být i špatný kontakt, mazání se rožne i po odpojení zásuvky a překročení určitých otáček

Nissan Primera SW 1,9 DCi
No niekedy mi to tu pripada ako vmatesrskej skolke jasne ked ti zacne blikat mazanie tak to nie je vobec dobre (nepoviem keby si mal skodu 120 a siel by si do neakeho kopca asi tak 20 km a tocil by si ju na neakych 3tisi otac tak tam je to pravdepodobne ze to zacne preblikovat) a nie nove autoPeete píše:jak to chces honit na volnobeh??skeletor píše:CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?Huml píše:změřil bych tlak, pokud není možnost, zkusit dát jiný čidlo, taky zkusit prohlídnout elektroinstalaci, může být i špatný kontakt, mazání se rožne i po odpojení zásuvky a překročení určitých otáček![]()
Audi A3 (8V) 2.0 TDi 110 kW, DSG
vyřadím na neutrál a dupnu plnej kotelPeete píše:jak to chces honit na volnobeh??skeletor píše:CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?Huml píše:změřil bych tlak, pokud není možnost, zkusit dát jiný čidlo, taky zkusit prohlídnout elektroinstalaci, může být i špatný kontakt, mazání se rožne i po odpojení zásuvky a překročení určitých otáček![]()

Sorry blbě jsem to napsal . Ne volnoběh, ale neutrál.Slavkov píše:skeletor píše:CO? pokud ten motor budu honit na volnoběh na max., tak je normální, že mi ve vysokých otáčkách bliká mazání? benzín taky?skeletor píše: Překvapenívyřadím na neutrál a dupnu plnej kotelu nás na Moravě tomu už pak ale neříkáme volnoběh, ale plnej kotel na místě