Zapojenie konektora pre CD menič?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zapojenie konektora pre CD menič?
Nazdar.Máte niekto schému el. zapojenia konektora, ktorý je pripravený pre CD menič v ToledeII. Konkrétne ktorý pin je na čo?
Presný typ neviem, ale je to rádio Aura, sériovo montované do seatu.Tuším že výrobca je grundig, ale aký model?Origo menič nemám, ale zapojenie pripájacieho kábla čo ide od rádia by ma zaujímalo z trochu iného dôvodu.Ak by si to našiel bol by som ti vďačný.
amater píše:skus dat typ menica alebo radia a pozriem sa ci to nemam...
Ak chces od aury mam aj uzivatelsky aj servisny manual. V servisnom je aj popis pinov v konektoroch.as24 píše:Presný typ neviem, ale je to rádio Aura, sériovo montované do seatu.Tuším že výrobca je grundig, ale aký model?Origo menič nemám, ale zapojenie pripájacieho kábla čo ide od rádia by ma zaujímalo z trochu iného dôvodu.Ak by si to našiel bol by som ti vďačný.amater píše:skus dat typ menica alebo radia a pozriem sa ci to nemam...
Seat Toledo 1,9 TDi ASV
Ak môžeš tak mi to pošli, možno ešte nájdem niečo zaujímavé.Vďaka.
jenki píše:Ak chces od aury mam aj uzivatelsky aj servisny manual. V servisnom je aj popis pinov v konektoroch.as24 píše:Presný typ neviem, ale je to rádio Aura, sériovo montované do seatu.Tuším že výrobca je grundig, ale aký model?Origo menič nemám, ale zapojenie pripájacieho kábla čo ide od rádia by ma zaujímalo z trochu iného dôvodu.Ak by si to našiel bol by som ti vďačný.amater píše:skus dat typ menica alebo radia a pozriem sa ci to nemam...
mas to v maili.as24 píše:Ak môžeš tak mi to pošli, možno ešte nájdem niečo zaujímavé.Vďaka.jenki píše:Ak chces od aury mam aj uzivatelsky aj servisny manual. V servisnom je aj popis pinov v konektoroch.as24 píše:Presný typ neviem, ale je to rádio Aura, sériovo montované do seatu.Tuším že výrobca je grundig, ale aký model?Origo menič nemám, ale zapojenie pripájacieho kábla čo ide od rádia by ma zaujímalo z trochu iného dôvodu.Ak by si to našiel bol by som ti vďačný.
Seat Toledo 1,9 TDi ASV
Nazdar.Máte niekto schému el. zapojenia konektora, ktorý je pripravený pre CD menič v ToledeII. Konkrétne ktorý pin je na čo?
prosim prosim taky bych to potřeboval.
mam taky auru
a chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak do aury dostat cizí vstup? jakym způsobem to propojit tak aby mi z toho finálně čuměl stereo jack? a rádio si myslelo že signál jde z changeru.
mam taky auru
a chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jak do aury dostat cizí vstup? jakym způsobem to propojit tak aby mi z toho finálně čuměl stereo jack? a rádio si myslelo že signál jde z changeru.
vím,ale rozhodně to neni jen že zapojíš tři dráty pro stereo audio...bohužel...To se ti pomalu vyplatí koupit jiné rádiopovic píše:Nazdar.Máte niekto schému el. zapojenia konektora, ktorý je pripravený pre CD menič v ToledeII. Konkrétne ktorý pin je na čo?
mam taky auru
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel