Vyhrievane sedacky-problem

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tdk
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vyhrievane sedacky-problem

Příspěvek od tdk »

Caute,
Myslim, ze mam problem s vyhrievanou sedackou na VW Golf4 rok 99. Mam niekedy pocit akoby ma na jednom mieste soferova sedacka priam az palila. Su to take tie sportovejsie formovane sedadla no a na mieste kde sa to "lame" kde vystupuju boky sa mi zda ze to dost pali. Zdalo sa mi uz parkrat akoby to aj smrdelo za spalenim(tak teraz radsej nepouzivam kym nezistim nieco blizsie:) ). Mohlo sa tam nieco prepalit alebo nieco podobne? Kazda rada sa ceni, nemal som s tym zatial problemy, takze nemam s tym ani skusenosti.
Vopred diiik
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

mno zda sa ze to uz nehreje vobec....nie je tu niekto kto tu ma skusenosti s vyhrievanymi sedadlami?V com najskor moze byt problem?vdaka.
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

tdk píše:mno zda sa ze to uz nehreje vobec....nie je tu niekto kto tu ma skusenosti s vyhrievanymi sedadlami?V com najskor moze byt problem?vdaka.
bude v háji dečka,já sem jí obejdnal cca před 14dny ve vw a ještě nepřišla :x Jináč stojí 2000kč a bacha ať ti neshoří pr... (noteeth) radši to odpoj
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

V dečce je čidlo.Pokud je KO,nereguluje teplotu a může to shořet
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

cosby píše:V dečce je čidlo.Pokud je KO,nereguluje teplotu a může to shořet
co já vim,tak pokud je v háji čidlo,tka by to nemlo vyhřívat vůbec ne?
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

To cidlo je priamo v sedadle cize je treba ho rozobrat??Je nejako mozne zistit ci je v haji len to cidlo alebo cela decka napr. pomocou VAG-COM?Alebo zistim vobec moznu poruchu nech je akakolvek pomocou VAG-Comu? Aby som zbytocne nerozoberal sedadlo a objednaval cakal a podobne....nech to zrobim naraz, pokial je to mozne. Prdel mi nezhorela , mal som pocit ze to pali viac len na jednom mieste, potom to akoby jeden den zasmrdelo no a dnes to uz pre istotu nejde vobec (LOL)
PS:co sa tyka rozobratia toho sedadla je to riadna babracka a chce to odborny zasah alebo to zvladne aj niekto kto to este nerobil?Vdaka za pomoc
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tdk píše:To cidlo je priamo v sedadle cize je treba ho rozobrat??Je nejako mozne zistit ci je v haji len to cidlo alebo cela decka napr. pomocou VAG-COM?Alebo zistim vobec moznu poruchu nech je akakolvek pomocou VAG-Comu? Aby som zbytocne nerozoberal sedadlo a objednaval cakal a podobne....nech to zrobim naraz, pokial je to mozne. Prdel mi nezhorela , mal som pocit ze to pali viac len na jednom mieste, potom to akoby jeden den zasmrdelo no a dnes to uz pre istotu nejde vobec (LOL)
PS:co sa tyka rozobratia toho sedadla je to riadna babracka a chce to odborny zasah alebo to zvladne aj niekto kto to este nerobil?Vdaka za pomoc
rovno si objednat ten vyhrev a vymen ho
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Jak píše Kevono,rovnou to vyměň.Vagem si na tom ani neprdneš.
Na škoda home fóru někdo dával fotky,jak se to rozebírá.I já jsem tam dával fotky,ale to už je víc než rok a asi to tam nebude a já to v pc taky nemám.
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

tak to skusim pohladat tie foto na tom fore...ak nebude skusim niekoho poprosit na tom fore... pomohlo by mi to...
este jedna otazka:to cidlo je pri decke t.j. ked objednam novy ohrev bude to kompletka aj s tym cidlom?dik
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

tdk píše:tak to skusim pohladat tie foto na tom fore...ak nebude skusim niekoho poprosit na tom fore... pomohlo by mi to...
este jedna otazka:to cidlo je pri decke t.j. ked objednam novy ohrev bude to kompletka aj s tym cidlom?dik
sedačka se rozdělá úplně v poho,opatrně sundáš ten plsat co je kolem,nejdřiv sedačku samozřejmě vyndáš z auta.Potah je zaháknutý za okraje,je tam takoví lem a seš na deččce,co sem koukal u mě tak ta dečka je přilepená a to čidlo je součástí té dečky.Jináč tu dečku bych neopravoval,teda aspoň já,pač když sem to viděl jak to je udělaný,tak opravdu nepatřím do spolku přátel žehu (LOL)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Sedák se opravuje dobře,horší je opěradlo.
To čidlo je součást dečky
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

no nejde uz ani sedak ani decka.Ale to je jasne pretoze ako som cital mali by byt v serii takze to dav zmysel (noteeth)
ta decka je jedna pre sedak a jedna pre operadlo resp. su rovnake a proste objednam jednu a uvidim ktora je pokazena a tu vymenim?
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

cislo sedacky je 1J3 881 105 BJ
V znackovom servise mi povedali ze je to sedacka z New Beatle a ze kym ju nerozoberu nevedia mi povedat ako co... Tak neviem teraz....budu mi pasovat hocijake decky alebo je mozne ze to su nejake specialne ??vdaka
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tdk píše:no nejde uz ani sedak ani decka.Ale to je jasne pretoze ako som cital mali by byt v serii takze to dav zmysel (noteeth)
ta decka je jedna pre sedak a jedna pre operadlo resp. su rovnake a proste objednam jednu a uvidim ktora je pokazena a tu vymenim?
nie su rovnake ta pre sedak ma v sebe cidlo a ta pre operadlo nie !!!
tdk
Sběrač informací

Příspěvek od tdk »

Takze postup nasledovny?rozobrat zistit ktora decka vadna a nasledne objednat tu spravnu a hura skladat....alebo da sa nejak predist cakaniu na objednanie decky zistenim ktora je poruchova bez rozobratia?vdaka kevino

kevino píše:
tdk píše:no nejde uz ani sedak ani decka.Ale to je jasne pretoze ako som cital mali by byt v serii takze to dav zmysel (noteeth)
nie su rovnake ta pre sedak ma v sebe cidlo a ta pre operadlo nie !!!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“