Vyhrievane sedacky-problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vyhrievane sedacky-problem
Caute,
Myslim, ze mam problem s vyhrievanou sedackou na VW Golf4 rok 99. Mam niekedy pocit akoby ma na jednom mieste soferova sedacka priam az palila. Su to take tie sportovejsie formovane sedadla no a na mieste kde sa to "lame" kde vystupuju boky sa mi zda ze to dost pali. Zdalo sa mi uz parkrat akoby to aj smrdelo za spalenim(tak teraz radsej nepouzivam kym nezistim nieco blizsie:) ). Mohlo sa tam nieco prepalit alebo nieco podobne? Kazda rada sa ceni, nemal som s tym zatial problemy, takze nemam s tym ani skusenosti.
Vopred diiik
Myslim, ze mam problem s vyhrievanou sedackou na VW Golf4 rok 99. Mam niekedy pocit akoby ma na jednom mieste soferova sedacka priam az palila. Su to take tie sportovejsie formovane sedadla no a na mieste kde sa to "lame" kde vystupuju boky sa mi zda ze to dost pali. Zdalo sa mi uz parkrat akoby to aj smrdelo za spalenim(tak teraz radsej nepouzivam kym nezistim nieco blizsie:) ). Mohlo sa tam nieco prepalit alebo nieco podobne? Kazda rada sa ceni, nemal som s tym zatial problemy, takze nemam s tym ani skusenosti.
Vopred diiik
bude v háji dečka,já sem jí obejdnal cca před 14dny ve vw a ještě nepřišlatdk píše:mno zda sa ze to uz nehreje vobec....nie je tu niekto kto tu ma skusenosti s vyhrievanymi sedadlami?V com najskor moze byt problem?vdaka.

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
To cidlo je priamo v sedadle cize je treba ho rozobrat??Je nejako mozne zistit ci je v haji len to cidlo alebo cela decka napr. pomocou VAG-COM?Alebo zistim vobec moznu poruchu nech je akakolvek pomocou VAG-Comu? Aby som zbytocne nerozoberal sedadlo a objednaval cakal a podobne....nech to zrobim naraz, pokial je to mozne. Prdel mi nezhorela , mal som pocit ze to pali viac len na jednom mieste, potom to akoby jeden den zasmrdelo no a dnes to uz pre istotu nejde vobec
PS:co sa tyka rozobratia toho sedadla je to riadna babracka a chce to odborny zasah alebo to zvladne aj niekto kto to este nerobil?Vdaka za pomoc

PS:co sa tyka rozobratia toho sedadla je to riadna babracka a chce to odborny zasah alebo to zvladne aj niekto kto to este nerobil?Vdaka za pomoc
rovno si objednat ten vyhrev a vymen hotdk píše:To cidlo je priamo v sedadle cize je treba ho rozobrat??Je nejako mozne zistit ci je v haji len to cidlo alebo cela decka napr. pomocou VAG-COM?Alebo zistim vobec moznu poruchu nech je akakolvek pomocou VAG-Comu? Aby som zbytocne nerozoberal sedadlo a objednaval cakal a podobne....nech to zrobim naraz, pokial je to mozne. Prdel mi nezhorela , mal som pocit ze to pali viac len na jednom mieste, potom to akoby jeden den zasmrdelo no a dnes to uz pre istotu nejde vobec![]()
sedačka se rozdělá úplně v poho,opatrně sundáš ten plsat co je kolem,nejdřiv sedačku samozřejmě vyndáš z auta.Potah je zaháknutý za okraje,je tam takoví lem a seš na deččce,co sem koukal u mě tak ta dečka je přilepená a to čidlo je součástí té dečky.Jináč tu dečku bych neopravoval,teda aspoň já,pač když sem to viděl jak to je udělaný,tak opravdu nepatřím do spolku přátel žehutdk píše:tak to skusim pohladat tie foto na tom fore...ak nebude skusim niekoho poprosit na tom fore... pomohlo by mi to...
este jedna otazka:to cidlo je pri decke t.j. ked objednam novy ohrev bude to kompletka aj s tym cidlom?dik

Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
nie su rovnake ta pre sedak ma v sebe cidlo a ta pre operadlo nie !!!tdk píše:no nejde uz ani sedak ani decka.Ale to je jasne pretoze ako som cital mali by byt v serii takze to dav zmysel![]()
ta decka je jedna pre sedak a jedna pre operadlo resp. su rovnake a proste objednam jednu a uvidim ktora je pokazena a tu vymenim?
Takze postup nasledovny?rozobrat zistit ktora decka vadna a nasledne objednat tu spravnu a hura skladat....alebo da sa nejak predist cakaniu na objednanie decky zistenim ktora je poruchova bez rozobratia?vdaka kevino
kevino píše:nie su rovnake ta pre sedak ma v sebe cidlo a ta pre operadlo nie !!!tdk píše:no nejde uz ani sedak ani decka.Ale to je jasne pretoze ako som cital mali by byt v serii takze to dav zmysel![]()
ta decka je jedna pre sedak a jedna pre operadlo resp. su rovnake a proste objednam jednu a uvidim ktora je pokazena a tu vymenim?