Lakování motoplastů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lakování motoplastů
Znáte někoho šikovného ?
Jedná se o velký boční plast na GSX-R ( bílo-modrá )
Není prasklý, jen odřený, tři různé odstíny modré + bílý polep + nálepka oranžová GSX-R
díky za tip
Jedná se o velký boční plast na GSX-R ( bílo-modrá )
Není prasklý, jen odřený, tři různé odstíny modré + bílý polep + nálepka oranžová GSX-R
díky za tip
Ano přesně tak na obrázku to vypadá cajk, ale nechal jsem si u něj lakovat pátý vrata na svého Golfa. Dveře dostal kompletně odstrojený včetně vyndaného skla a očištěné od lepidla. Úkol byl jednoduchý jen nalakovat do správné barvy. Dveře jsem po pár dnech převzal a vypadalý nádherně. Uložil jsem je do garáže zabalený aby se jim nic nestalo a po zimě jsem je šel namontovat a koukal jsem jak tele na nový vrata jak byl ten lak zprasený.
Dveře obrousili hrubým smirkem a rovnou se šlo lakovat. Žádný plnič natoš nějaký jemný broušení. Celý to zalili vrstvou laku a ten si během čekání na montáž sednul a nyní koukám každý den, jak se mi na slunci lesknout ty hluboký rýhy. Celá sranda mě stále 4500,- bez dokladu a jen mám sprasený pátý vrata.
To byl pro mě poslední pokus věřit nějakýmu lakýrníkovi z okresu Blansko, skoro všude kde jsem nechal něco na autě lakovat to nějak ojebali nebo zprasili.
Jo a o steklých kapkách laku se bavit nebudem, to se dá lehce opravit, ale taky mi je na těch dveřích udělali.
Nejlepší lak mi udělali v Blansku ve Škodovce, ale i tady udělali pár kopanců jako že podcenili přípravu podkladu u prahů a barva se mi nyní při mytí loupe. Naštěstí jen u prahů.
Dveře obrousili hrubým smirkem a rovnou se šlo lakovat. Žádný plnič natoš nějaký jemný broušení. Celý to zalili vrstvou laku a ten si během čekání na montáž sednul a nyní koukám každý den, jak se mi na slunci lesknout ty hluboký rýhy. Celá sranda mě stále 4500,- bez dokladu a jen mám sprasený pátý vrata.
To byl pro mě poslední pokus věřit nějakýmu lakýrníkovi z okresu Blansko, skoro všude kde jsem nechal něco na autě lakovat to nějak ojebali nebo zprasili.
Jo a o steklých kapkách laku se bavit nebudem, to se dá lehce opravit, ale taky mi je na těch dveřích udělali.
Nejlepší lak mi udělali v Blansku ve Škodovce, ale i tady udělali pár kopanců jako že podcenili přípravu podkladu u prahů a barva se mi nyní při mytí loupe. Naštěstí jen u prahů.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Já teď dávám Mazdu na lak, jen zadní blatníky k živnostníkovi před důchodem a chce 2500 kč za díl , což je seriozní a také nějaké zástřiky , takže jsem zvědav. On se mne zeptal a jak je auto připravené? Já povídám to je třeba vidět, na můj výkon je to bezva, ale pro lakýru asi ne..Já to dodělám, řekl..Musím říci, že jelikož to neumím, tak můj lak na motorce -lesklá černá je dobrý v místnosti, ale na slunci to je horší..Ale jelikož je to syntetika, která schla asi týden, tak se těším, až lak zajde...pak budu spokojen.. 

nepropadat panice...