1.9tdi ASZ 6kvalt - aký olej ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1.9tdi ASZ 6kvalt - aký olej ?
Ahojte, mam takyto problem. Ak mam zaradenu rychlost a idem medzi 50-60 pocujem ako sa uz ozyva prevodovka(jemne ako keby suchanie). Ked vyradim vsetko v poriadku. Robi to len medzi 50-60. Rad by som skusil aspon docastne riesenie a dal by som do prevodovky hustejsi olej. 80W90, idealne. Viete mi nejaky odporucit? Docital som sa ze najlepsie origo VW ale ten asi nebude tak husty. (Kolko oleja ide do prevodovky?)
Dakujem za rady
Dakujem za rady
Castrol nabízí náhradu tohoto oleje a cena je samozřejmně někde úplně jinde jak u originálu.
Norma u originál oleje není uvedena.
Nechci se tu přít o množství oleje v převodovce, ale mám pocit že je ho 2,3 litru, ale to je irelevantní, protože koupit musíš tak jako tak 3 litry a leje se tak dlouho dokud nezačne vytíkat.
Norma u originál oleje není uvedena.
Nechci se tu přít o množství oleje v převodovce, ale mám pocit že je ho 2,3 litru, ale to je irelevantní, protože koupit musíš tak jako tak 3 litry a leje se tak dlouho dokud nezačne vytíkat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Já dával jen originál, ale v době kdy se dal koupit za 500,- Kč litr, ale pak přišly nový Fábie s 6Q převodovkami a nejdnou stál olej 1000,- Kč litr, ale kolik stojí nyní nevím. Nedivil bych se ale kdyby byl ještě dražší.
Ten Castrol mi byl nabídnutý jako alternativa a prý si zatim nikdo nestěžoval.
Mám to ale jen jako informaci z druhé ruky.
Ten Castrol mi byl nabídnutý jako alternativa a prý si zatim nikdo nestěžoval.
Mám to ale jen jako informaci z druhé ruky.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
- Aktivista