Ahoj prosím sehnal jsem webasto TT evo+ příslušenství, mělo by to být komplet ale všechno je rozebrané nemám se vůbec čeho chytit, nemá někdo nějaký popis montáže nebo alespoň obrázek jak mají jít hadice v motorovém prostoru ? Něco málo jsem našel v DP ale přímo postup zapojení a uchycení tam není, díky
děkuju za info už jsem si montoval bufíky dřív do aut ale vždy podle sebe, teď mám porvé origo sadu tak to chci přesně jak to má být proto sháním informace viděl jsem nějaké o2 ale měly to na opačné straně zapojené jinak než z výroby proto se tady ptám
Takže pro představu jsem hadice pospojoval a položil nahoru na motor, vychází to takhle pokud bude topení u ostřikovačů, jen budou hadice dole za motorem. Ano mám to kompletní jak už jsem psal, jen to je bohužel rozebrané a u demontáže z auta jsem nebyl.
Tak všechno jsem zapojil, rozchodil akorát potřebuji aby se mi topení zapínalo při studeném startu, tak jsem v přizpůsobení zadal hodnotu 1 na pomocné topení, hraniční teplotu pod 10 stupňů. Topení se skutečně spustí po startu pokud je topení na HI a ventilátor min na první stupeň. Problém je že se vypne po dosažení cca 60 stupňů chladící kapaliny. V kanálu 45 hraniční teplota vody je hodnota 85 stupňů. Dokáže někdo poradit jak nastavit aby se vypnul při dosažení provozky ? Jinak přes načasování maxidotu udržuje cca 85 stupňů a po nastavené době vypne úplně. Chyby žádné.