Oktavia 2 polovica auta chladi polovica kúry
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Oktavia 2 polovica auta chladi polovica kúry
Ahoj chlapi, stretli ste sa u oktavii 2 s automatickouv klimou, ze nechladi lava strana? Presne prava polovica auta chladi lava povica kúry. Obidve strany maju rovnaku intenzity fukania pri nastavovani ventilatora. Dik
Skoda Oktavia II 1.9 TDI 77 kw BXE r.v 04/2006
Takze dnes som kontroloval klapky podla zvuku vyzeraju ze kazda chodi niekde som sa docital ze dokonca tak sa robi zakladne nastavenie. Pri hrani sa s klimou som sa kombinaciou tlacitok dostal k tomu ze na lavej strane kde mi vlastne stale ide teply-horuci vzduch tak display ukazuje -00 a prava strana ktora funguje ukazuje 14.5 predpokladam ze to su stupne. Teda moze to znamenat ze lave cidko je KO? Kto sa lepsie vyznate v automatickej klime? Vedel by mi niekto v etke pozriet kde sa cidlo nachadza a ake je cislo tohto dielu? Dik.
Skoda Oktavia II 1.9 TDI 77 kw BXE r.v 04/2006
-
- Nováček
Zakladné nastavenie vykonané diagnostikou aj cez tlacidla ECON+fukanie na tvar. Premerane kable k servomotorceku podľa schémy ( pri meraní mali 2 ohmy ), tiež potrebné 5v napätie podľa schemy ide, plus stabilný, kostra stabilná. Jedine čo ma napadá, že by to mohlo byť že to je náhrada EU ? Ale objednane to bolo zo skoda-díly...Zaujmavè je ze to neukazuje pozadovanu hodnotu na diagnostike.Ale motorcek s klapkou hybe bez problemu ako sa voli teplota na climatroniku.
Octavia 2 2006 1.9tdi 77kw BXE