Zdravím, koupil jsem golf 5 a mám takový menší problém. Nefunkční přední stěrače, ostřik funguje, ale stěrače se ani nehnou. Zkoušel jsem je vytáhnout jestli nejsou zarezlé a vš se krásně hýbe. Paní mi říkala, že fungovali a po tom co bylo auto u nějakýho mechanika, vyměnil jí altík a baterku a od tí doby to nejde. Zkoušel jsem napětí na koncovku a jsou tam tři dráty. Hnědý, červenobílý a fialový. Na fialovém bylo cca 11 V ale další nic.
Dále pak nefunkční komplet vnitřní osvětlení. Diag psala zkrat na kostru 30. Kde je umístěný jednotka centrální elektriky abych zjistil jestli tam nejsou nějaký dráty zlámaný?
Poslední tak svítí oranžově kontrolka volantu a esp, diag píše G85 uhel natočení. Zkoušel jsem ho zkalibrovat, ale diag mě k tomu vůbec nepustí. Bude vadný snímač uhlu natočení nebo dělám něco blbě? Je možný že s tím je nějak spojený brždění? 4x zabrzdím vše ok a poté tvrdý pedál jakoby zavzdušněný.
Díky za jakoukoliv radu.
Golf 5 blbne elektrika
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
chcelo by to vypis z diagnostiky jednotka BSG je nad pedalami resp. za vypinačom svetiel, su v nej relátka....stierače najčastejšie pokial nie je zhorený motor zhnitý fialovo...kablik do BSG, zlty volant može mat viac pričin ale skus skalibrovat sadni do auta, nastartuj, vytoc volant naplno dolava, podrž 5 sekund, potom naplno doprava podrž 5 sekund, vyrovnaj, zarad jednotku a pomaly sa pohni dopredu......