Špatný chip?? Dá se sehnat originální sw/jak zjistit chip?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Špatný chip?? Dá se sehnat originální sw/jak zjistit chip?
Zdravím,
mám ještě jeden dotaz. Mám ASZ 96kw. Měl jsme zatuhlé turbo, bohužel jsem auto už tak koupil. Turbo bylo pořád otevřený tlačilo skoro hned a plnej tlak, akroát to padalo do nouze. Turbo se vyčistilo (nerepasovalo) a najednou turbo má nástup někdy od 2200 otáček a při každým dalším přeřazení nahoru turbu trvá několik vteřin než zase začne tlačit.
Napadlo mě, jestli kdyby bylo auto špatně chipnuté, jestli by se něco takového mohlo projevit?
Popřípadě je možnost nějak zjistit, jestli auto bylo chipnuté?
Popřííípadě, dá se sehnat originální soft a přehrát to "pro jistotu"?
mám ještě jeden dotaz. Mám ASZ 96kw. Měl jsme zatuhlé turbo, bohužel jsem auto už tak koupil. Turbo bylo pořád otevřený tlačilo skoro hned a plnej tlak, akroát to padalo do nouze. Turbo se vyčistilo (nerepasovalo) a najednou turbo má nástup někdy od 2200 otáček a při každým dalším přeřazení nahoru turbu trvá několik vteřin než zase začne tlačit.
Napadlo mě, jestli kdyby bylo auto špatně chipnuté, jestli by se něco takového mohlo projevit?
Popřípadě je možnost nějak zjistit, jestli auto bylo chipnuté?
Popřííípadě, dá se sehnat originální soft a přehrát to "pro jistotu"?
Škoda Octavia 1.9tdi 96kw ASZ
může být špatně nastavený táhlo nebo jsem dělal ASV kde někdo udělal delší válečky aby nezatuhlo a byly dlouhý o tolik že to nemělo náběh.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Nováček
-
- Nováček
píše že ho mali vonku a čistili,nebol tam robený repas,tak asiPája 19 píše:Naloguj to a podle toho si pak pohraj s táhlem na turbu. A nejdřív omrknout, jestli jsou podtlakový hadice správně zapojený a baňka po startu vůbec zatáhne za táhlo.
Vydávat turbo jako první krok mi nepřijde rozumný.
tam je niečo zle nastavené.Mal ho dat nastavit ked bolo vonku.
Koleos 2018
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Intens Energy dCi 175 4x4
-Can-clip,Vag-VCDS-OP-com-Fiat EcuScanKts 540 Esi2 Bmw ista-d
Jo, před svátkama jsem měnil podtlakový hadice a zjistil, že táhlo po nastartování nezajede. Ani se sebou necukne, nepohne se... Rukou s tím pohnu, takže lopaky se hýbou a baňka regulace je nedávno nová. Potom jsem zkoušel co dělá a nedělá ventil N75 a myslím, že je K.O. viz video... Jak přijdou díly složím to a uvidíme co se změníPája 19 píše:Naloguj to a podle toho si pak pohraj s táhlem na turbu. A nejdřív omrknout, jestli jsou podtlakový hadice správně zapojený a baňka po startu vůbec zatáhne za táhlo.

https://youtu.be/-c_-OeSoMD4
Jo, před svátkama jsem měnil podtlakový hadice a zjistil, že táhlo po nastartování nezajede. Ani se sebou necukne, nepohne se... Rukou s tím pohnu, takže lopaky se hýbou a baňka regulace je nedávno nová. Potom jsem zkoušel co dělá a nedělá ventil N75 a myslím, že je K.O. viz video... Jak přijdou díly složím to a uvidíme co se změníPája 19 píše:Naloguj to a podle toho si pak pohraj s táhlem na turbu. A nejdřív omrknout, jestli jsou podtlakový hadice správně zapojený a baňka po startu vůbec zatáhne za táhlo.

https://youtu.be/-c_-OeSoMD4