parkovací senzory O II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
parkovací senzory O II
Prosím o radu, jaká značka PDC senzoru spolehlivě funguje na O II rv. 2006.
Měnil jsem ted tři kusy-značka ERA a signalizují v mrazu a při zapnutých světlech překážku i když žádná není. V teplé garáži vše bez problémů....
Díky za každou radu !!
Měnil jsem ted tři kusy-značka ERA a signalizují v mrazu a při zapnutých světlech překážku i když žádná není. V teplé garáži vše bez problémů....
Díky za každou radu !!
Octavia combi 1,9 TDI,ASV,egr off,puky TT,jednohmota,VA,sprint764,FMIC.- už minulost
O II combi, BKD, brzdy 312-, turbo Oleg
-
- Aktivista
jo aha, blbe jsem to precetl. No davam jen original kdyz menim.Bill píše:myslím jen výměnu origo PDC senzoru ,který stojí nesmyslJeníkRS píše:Davam Jablotron nebo Cobra a funguje dobre
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
máme nové originál v barvách za 500kč
https://www.super-parts.cz/7h0919275c-pdc-sensor/
v případě zájmu dohledáme i bez barvy, zatím není zalistováno na shopu.
https://www.super-parts.cz/7h0919275c-pdc-sensor/
v případě zájmu dohledáme i bez barvy, zatím není zalistováno na shopu.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
slovacek.milos píše:mě by zajímalo kolik to je nesmysl, je tomu mnoho let tenenzor střál snad trojku tak jsem na netu našel borce co prodával senzory origo za 600, ujistil mě že fachcí a OK ted dlouhodobě jsem likvidoval pár totálek a senzorů zásoba tak nekupuju nevím dík[/quotBill píše:který stojí nesmysl
Ve škodovce za něj chcou 2300-
Octavia combi 1,9 TDI,ASV,egr off,puky TT,jednohmota,VA,sprint764,FMIC.- už minulost
-
- Aktivista
jendu T4 už čteš měl jsem to tehdy asi od něj, hloupý člověk vidí za 500 to bude nějaký aušus, nákupčí koupí dá v autorizáku do skladu tam se stane 500 x 5=2500 ano to je ten správný orginál
[/quote]
Od Jendy T4 mám komplet př. brzdy a spokojenost, takže to snad klapne

Od Jendy T4 mám komplet př. brzdy a spokojenost, takže to snad klapne