NOx senzor Alhambra 2.0tdi 2015
Moderátoři: šulda, Moderátoři
NOx senzor Alhambra 2.0tdi 2015
Nemá někdo ? Novej stojí raketu celkem...
SZ
SZ
mám řešení za 2500kč
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
-
- Přispěvovatel
Sonda
Já měl třeba špatnou jednotku sonda mě nepomohla sondu mám použitou a urco funkční dal jsem nakonec novou sondu a použitou jednotku caddy 2015
Fábia RS GTB brzdy 312/280 nerez vedeni podvozek KW ,alu OZ
máme tam vypsané závady kdy to sonda vyřeší a naopak nevyřeší
-
- Přispěvovatel
Zavada
Měl jsem tuhle závadu P0402 00,,,, 9879 Obvod vyhřívání snímače nox ráda válců 1 a dokud jsem nedal jednotku tak to nefungovalo i s novou sondou psalo to úplně tu samou závadu když jsem dal novou sondu po ujetí asi 15km ne po smazání závady
-
- Přispěvovatel
sinda
to jo ale když mam jednotku z havaroveneho auta na kterem se sonda utrhla zdarma a sondy za 2500kč original NGK tak proč davat 16000kc do sveho auta, zakaznika pošlu do VW a nebudu to řešit nahradama a zjistovanim kde je problem jinak at si to řeši každej podle sveho gusta, navic jsem tyto testy dělal na svem autě a ne na autě zakaznika ktery by tuhle testovaci praci platil za mě neni Umění vyměnit, ale opravit ale vždy to boužel nejde
Když jsem to řešil já sehnal jsem si z Polska celý starší NOX i s jednotkou a funguje to,zatím...
https://allegro.pl/oferta/czujnik-sonda ... 9790261686
https://allegro.pl/oferta/czujnik-sonda ... 9790261686
-
- Přispěvovatel
Sonda
Odpor sondy je naprosto stejný jako originál délka drátu je taky stejná a v autorizaku běžne spojují po prekusu kunou nevidím v tom problém prasarny spojením asi 6 drátu origo spojkama jelikož se tyto dráty nepaji
prasarna je v tom případě jakákoliv oprava čehokoliv dávání komplet svazku atd... A dílů které nejsou vůbec potřeba ale je to každého názor

-
- Přispěvovatel
Sonda
Odpor sondy je naprosto stejný jako originál délka drátu je taky stejná a v autorizaku běžne spojují po prekusu kunou nevidím v tom problém prasarny spojením asi 6 drátu origo spojkama jelikož se tyto dráty nepaji
prasarna je v tom případě jakákoliv oprava čehokoliv dávání komplet svazku atd... A dílů které nejsou vůbec potřeba ale je to každého názor