Superb Combi III: Automatické zavírání kufru občas VYŘEŠENO

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
AndrewN
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Superb Combi III: Automatické zavírání kufru občas VYŘEŠENO

Příspěvek od AndrewN »

Dobrý den,

pořídil jsem si ojetou Škodu Superb Combi III a všiml jsem si, že při automatickém zavření kufru se kufr ne vždy dovře. Dveře jezdí nahoru i dolů bez problému, pouze někdy kufr nedovře a zůstane svítit lampička v kufru a na palubovce hlásí otevřený zadní kufr. Poradíte po čem jít? Díky moc.

p.s. Řekl, bych, že ten dovírací mechanizmus chodí, ale dveře se nepřitlačí tak jak mají, protože, když je člověk rukou opatrně přimáčkne, tak se to dovře.
Naposledy upravil(a) AndrewN dne 19 úno 2021, 22:05, celkem upraveno 1 x.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nedávno jsem měnil na Touaregu tu spodní část zámku s motorkem,je to takovej excentr uvnitř se to vylámalo, ale to byla stará kára, SUP III zase tolik cyklů za sebou nemá..
AndrewN
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrewN »

Ten Superb je 11/2017 a 101tkm skutečných. Zkusím prověřit tu spodní část zámku, nebo základní nastavení zavírání kufru.
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Maj tyhle potvory s el. otvíráním/dovíráním taky nějaký dorazy na víku nebo kastli, stavitelný stejně jako u všech jiných kufrů? Jestli je někdo "nevytáhl výš" víc než by měly být, určitě je tam nějaký seřízení třeba ;)
AndrewN
Přispěvovatel

Příspěvek od AndrewN »

Děkuji, pomohlo decentní seřízení dorazů.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“