Cena za práci.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Fugo
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Tak s tou starou SPZ to bude asi ještě e32 ne? Tu jsem měl ale dlouhou...roman1648 píše:Kluci vedle v dílně ji tam mají 750i s SPZ XXX-00-01
Porad je to loď jako mezi nami
Majitel ji che dát do kupy což s mu nedivím takových je už málo..
Krásnej V12 M70, celej jsem ho měl rozebranej (pozor na výměnu pístních kroužků), přestavoval jsem tu atmosféru na přeplňovanou, každá hlava svoje turbo... Prodala se do Rakouska.
jozef C to napsal dobře, je to i psychologicky dobré, říci větší sumu a poté, když to jde dobře, tak cenu ubrat. A zákazník se usměje a řekne si, není to zloděj, ti zásadně neubírají, ale přisazují ať se děje, co se děje..Já mám úchylku, že dělám a najednou mne z ničehož nic napadne cena, já si řeknu to je kravina, ale postupně dojdu k tomu, že jsem se trefil..Na druhou stranu jsem měkký, když mne přejde vztek "na ten sráč" , tak druhý den jsem vždy levnější.....Jinak vypínat mobil po 17.hodině je rozumné, ale moc to nefunguje, kolikrát si dojedou až ke mně a žena mne vždy práskne, prostě nelže. A jak to tak bývá, odmítnout zrovna dobrého zákazníka nebo dokonce kamaráda, který někde zůstal viset není fér. Často jem také sám potřeboval pomoci odvézt auto o víkendu a posadit zákazníka za lano a vidět v zrcátku ty tance není dobrý pocit. V dnešní době mi volává kámoš třeba v neděli, hele nechlemtej, natáčím motorku a jedu k tobě. Dodávku máš vyloženou? 
nepropadat panice...
Nemám potřebu tady chatovat když se mně někdo zeptá tak odpovím nechápu co tady moderátor řeší... 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Trochu OT pánové:
dal jsem auto na výměnu těsnění pod hlavou (F1 RS), trvalo to půl roku, auto jsem vyzvedl a furt žralo vodu ještě víc než předtím
Bohužel jsem borcovi zaplatil předtím ... Reklamace, nic ... Tak jsem to odvezl jinam ..
Teď otázka: jak postupujete vy, když se oprava nepovede a zákazník je nas*aný. Účtujete si jen díly? Nebo díly i práci a nebo chcete zaplatit celou částku?
Proč se ptám, nechal jsem mu za těsnění pod hlavou 27 tisíc a pak znova 27 tisíc v servisu, kde to dali dohromady a chtěl bych nějaké peníze vrátit .. Přece jen servis na takovou starou jebku za 54 tisíc, nic moc ... A mám furt původní turbo, původní vstřiky, jen za těsnění pod hlavou
dal jsem auto na výměnu těsnění pod hlavou (F1 RS), trvalo to půl roku, auto jsem vyzvedl a furt žralo vodu ještě víc než předtím
Teď otázka: jak postupujete vy, když se oprava nepovede a zákazník je nas*aný. Účtujete si jen díly? Nebo díly i práci a nebo chcete zaplatit celou částku?
Proč se ptám, nechal jsem mu za těsnění pod hlavou 27 tisíc a pak znova 27 tisíc v servisu, kde to dali dohromady a chtěl bych nějaké peníze vrátit .. Přece jen servis na takovou starou jebku za 54 tisíc, nic moc ... A mám furt původní turbo, původní vstřiky, jen za těsnění pod hlavou