rudy5 píše:Jericho ja som si na prvý dom zarobil keď som mal 25 tak mi nerozprávaj kokotiny co to je robiť sam na seba., ten zamestnanec niektorí sa možno narobí 3x toľko lebo maká n a niekoho a zarobí 1/3 z toho, sú povolania kde si neurobíš živnostenský a ideš robiť murara alebo automechanika ale musíš pod niekym proste makať za menej peňazí a takým nezávidím ale ty im aj to za vidíš ze za neho niekto odvádza štátu peniaze a ako mu je dobre.
rudi5, tady přeci jde o podmínky a ne o závist. Mě to vůbec nevadí, když někdo dělá po práci, sám jsem několikrát využil šikulu na rovnání kastle, ale jde o věčný problém, ON MÁ A JÁ NE..To slyším pořád, ale většinou fňukají ti, co nechtějí do rizika. A od toho se i odvíjí cena, o které je řeč. Každý má jiný náhled a osobně mě nejvíc štvou ti, kteří když si něco zadají, nebo jen kupují, tak nadávají na to, jak je to drahé, jak mě okradli, ale jakmile on něco dělá a prodává svou práci, tak háže neskutečné cifry mimo realitu. Od těchto lidí je třeba vždy utéct ..Většinou právě ten, který dělá na své triko ocení i práci druhého, nejen jen svoji . Vždy všem platím, i dobrým známým, protože nevidím důvod od nich požadovat cokoli zadarmo. Jsem ideální zákazník, mne podvedou jen jednou ...

nepropadat panice...