Nefunční dálkové ovládání Octavia 1

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
DEETROID
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nefunční dálkové ovládání Octavia 1

Příspěvek od DEETROID »

Ahoj všem. Včera jsem si v autorizáku vyzvedl svojí Octavii 1 r.v. 2002 a už na místě jsem zjistil, že nejde dálkově odemknout auto. Klíč mám klasický nevystřelovací. Dioda normálně blikne. Náhradní klíč také blikne, ale auto nereaguje. Pojistku jsem kontroloval a je v pořádku a baterky v obou klíčích jsou pro jistotu nové. Ještě jim to tam v týdnu zavezu, že prý je zkusí nově nakódovat, ale i tak zkusím jestli by někdo neporadil čím by to mohlo být.
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Většinou pomůže znovu přizpůsobit klíče. Hele tohle se někdy stane, když někde v autě vznikne krátkodobý zkrat třeba klíčem, šroubovákem.... Přizpůsobit klíč jde i bez diagnostiky(není to pravidlo). Mrkni do příručky k autu. Co ti na tom dělali?
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
jadro19q
Přispěvovatel

Příspěvek od jadro19q »

Dobrý deň kľuč tvaru vajíčko je často problémom .

príklad --- >> ukazuje na vyššie harmonické

Obrázek
R 1 3 5
└┼┼┤
...2 4 6
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Lakovali mi střechu, takže jediná elektrika mě napadá sundání antény. Ale je pravda, že hned jak jsem nastartoval, tak mi to zahlásilo motor do dílny-výsledek prasklé obě brzdové žárovky. Takže možná tam k nějakýmu skratu mohlo dojít. Nicméně jsem si ještě všimnul, že mi nebliká červená dioda u zámku řidiče-u toho jezdce-tuším, že se tomu říká safe lock. Tak jestli to s tím nemá nějakou souvislost.
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Safelock s tim má co společného. Ta dioda nebliká právě proto, že není nakódován klíč. Přizpůsob klíče a bude to fungovat.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Pepíček píše:Safelock s tim má co společného. Ta dioda nebliká právě proto, že není nakódován klíč. Přizpůsob klíče a bude to fungovat.
A jak je mám přizpůsobit?
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Návod najdeš v uživatelský příručce. Myslím, že jsou potřeba 2 klíče. Jeden vrazíš do zámku řidiče a druhý do zapalování a mačkají se obě tlačítka klíče v zapalování. Dál si to už nepamatuju ale najdeš to i na netu.
Nejlepší ale bude zajet tam, kde to to pojebali, protože se to třeba bude muset spárovat přes VAG. Někdy to tim postupem s klíčema stejně nejde, protože to jednotka komfortu neumožňuje.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Pepíček píše:Návod najdeš v uživatelský příručce. Myslím, že jsou potřeba 2 klíče. Jeden vrazíš do zámku řidiče a druhý do zapalování a mačkají se obě tlačítka klíče v zapalování. Dál si to už nepamatuju ale najdeš to i na netu.
Nejlepší ale bude zajet tam, kde to to pojebali, protože se to třeba bude muset spárovat přes VAG. Někdy to tim postupem s klíčema stejně nejde, protože to jednotka komfortu neumožňuje.
Jo tenhle a ještě další podobný návody už jsem na netu viděl, ale zkusil jsem dva a ani jeden nefungoval, tak to nechám na servis. Ale i tak díky.
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

Tak se mi to povedlo vyřešit. Byla to pojistka. Sice jsem si našel, že pod šestkou je pojistka na centrál, ale ještě tam byla jedna pozice(tuším 14) společná s něčím a to bylo ono.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

DEETROID píše:Tak se mi to povedlo vyřešit. Byla to pojistka. Sice jsem si našel, že pod šestkou je pojistka na centrál, ale ještě tam byla jedna pozice(tuším 14) společná s něčím a to bylo ono.
14 je tusim na komfort. Slo ti treba osvetleni vnitrni?
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
DEETROID
Přispěvovatel

Příspěvek od DEETROID »

JeníkRS píše:
DEETROID píše:Tak se mi to povedlo vyřešit. Byla to pojistka. Sice jsem si našel, že pod šestkou je pojistka na centrál, ale ještě tam byla jedna pozice(tuším 14) společná s něčím a to bylo ono.
14 je tusim na komfort. Slo ti treba osvetleni vnitrni?
No toho jsem si právě nevšiml jestli fungovalo osvětlení, protože jsem jezdil jen přes den. Ale všimnul jsem si toho, že nefunguje stahování oken, takže jsem pátral i po jiných pojistkách.
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

Ahojte O1 2002model face... majitelovi sem tam zamklo "vymklo "kluče v interieri ..tak si na jeho prianie dal vymenit u mna zamok vodičovych dveri a problem nastal ten že s novym zamkom skoro pravidelne mu zamkne auto udajne do cca 30sekund ...takmer pravidelne ,teraz to tu mam riešim kable v prechodke vypadaju okaj ...viete niekto či sa to da deaktivovat alebo po čom ist dakujem Vám.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

mikrospínač v zámku
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
RAPIDmen
Přispěvovatel

Příspěvek od RAPIDmen »

zamok šiel cely novy kompletny Borhserung... a že od vtedy to zamyka samé....teraz to akurat skušam ..funguje stym 10rokov len cez D.O fabka vo dveroch bola stale off ..čiže len po DO zamyka... zamknute auto odomknem cez DO nejdem do auta same ho po cca 20sekundach zamkne to by to + - aj malo byt spravne :)) ale pri odomknuti zamknuteho auta a otvoreni dveri vodiča by to zamknutie malo deaktivovat ale proste odomknem otovrim dvere hend zabuchnem a aj tak to cvakne cele auto lock :/
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“