škoda octavia 3 přehříva se!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Domecek píše:zase jsi nic nepochopil, tohle je kapitalismus, bussines, zisk, o nic jinýho nejde, všichni už to pochopili jen jericho ne. Omlouvám se patří to do jiné rubriky, ale nemohl jsem si pomoct . Jinak by mě zajímala ta vodní pumpa, to je jakože s nějakým proměnným průtokem jo?? Umí to někdo vysvětlit?
Kapitalismus je kapitalismus,ale v politice to není .. technické řešení je technické řešení..A nedělá se to jen pro nějaký plezír, ale automobilky mají nůž na krku z důvodu spotřeby paliva a ekologické stopy vozu. Takže hledají cesty a tohle je jedna z nich..Vypadá to krásně, ale čím víc je tam pohyblivých součástí, motorků a čidel spolu s další Řj je to více poruchové. Bohužel není čas na zkoušky, tak se jede rovnou na věc. Musíme se s tím smířit, mě už to nezasáhne, ale mladým mechošům teda nezávidím..Oni si to vyžerou..
nepropadat panice...
RomanF
Přispěvovatel

Příspěvek od RomanF »

Bude to oblíbená závada i na Superbech, co jsem dnes vyrozuměl od technika v servisu.
Superb 3, rok 2018 CRLB, 140 tisíc na hrbu. (wallbash)
Superb III 2018 CRLB, Superb II 2015 CFGB, ex-Rapid 2014 CBZB, ex-Passat 3C 2007 BLS,
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Nechcem zakladať nové téme. Mám podobný problém, ale teplotu drží a voda zmizne v nádobke. Po otvorení sa hladina vráti . Základ okolo expanzky a pod je vymenený. Tiež nový 2L. Dik.
Čert
Přispěvovatel

Příspěvek od Čert »

Naplnil jsi chladící systém pomocí podtlakového přípravku a poté ještě přes diag?
Vypadá, že je tam vzduch.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Co to toto zase ??? Tzn výměna rozvodů je zaručen vydrb nebo jak ???
Další přípravky za tisíce ??
karter
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od karter »

Ten podtlakový přípravek není vůbec drahý dělám stím vždy když dělám něco s vodou na motoru je to rychli a hlavně to hned odvzdušní a auto hned i topí :)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Pošli co máš koupím si to, s tím je čím dál větší problém
Diky
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Čert píše:Naplnil jsi chladící systém pomocí podtlakového přípravku a poté ještě přes diag?
Vypadá, že je tam vzduch.
Auto mi takto prišlo, tiež mi to príde na vzduch. Čiže tu je odvzdušnenie cez diag. Nevedel som. VW group veľmi nerobím. Dik
sharan933
Přispěvovatel

Příspěvek od sharan933 »

Ked je tam original vodna pumpa s clonkou odpoj napichovacku a ovzdusni sa to samo
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“