Original (Ross-tech) HEX-CAN kabel s Vag Commander.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Original (Ross-tech) HEX-CAN kabel s Vag Commander.
Vlastním licenci na VCDS s origo kabelem. Protože se mi rozbil klíč od auta (prasklo mi to otočné kolínko v kterém je planžeta) a nechtěl jsem si kupovat nějaké pouzdro z AliExpressu, koupil jsem si použitý originální klíč z eBaye, ale až pak jsem zjistil, že pouzdro nejde bez zničení otevřít (díky kovovému pinu, který při rozloupnutí pouzdra vytrhne plastové části pouzdra. Tak jsem se rozhodl přehodit planžetu do toho klíče z eBaye, jelikož je jinak funkční (jen trochu víc poškrábaný). Samozřejmě to má tu nevýhodum, že jsem k autu nedostal žádný přívěšek s pinem (auto viz podpis), takže můžu nechat jen nechat čip v klíči "hloupě" okopírovat", anebo si zjistit PIN (SKC) a mít tak info i jednou pro dalšího majitele, nebo pro další klíč. Na internetu jsem se dočetl, že VAG Commander by měl tohle zvládnout a dokonce i s tímhle origo kabelem, pokud se použije VCP port s příslušným ovladačem. Bohužel, ať jsem dělal co jsem dělal, se mi to nepodařilo.
Můj dotaz je, zda s tím má někdo zkušenost a zda to vůbec takhle jde, jak tvrdí některá diskuzní fora na internetu. Se samotným nakodovaním klíče si rady vím, ale bez pinu se dál nehnu.
Případně pokud je někdo z okolí Hradce Králové, kdo by mi s tím pomohl.
Můj dotaz je, zda s tím má někdo zkušenost a zda to vůbec takhle jde, jak tvrdí některá diskuzní fora na internetu. Se samotným nakodovaním klíče si rady vím, ale bez pinu se dál nehnu.
Případně pokud je někdo z okolí Hradce Králové, kdo by mi s tím pomohl.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km